Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen.

Selvom det kan være svært at acceptere, at tiden går hurtigt i visse perioder, så er man nødt til at indse, at julen nærmer sig med hastige skridt. December flyver af sted, og før du ved af det, er det d. 24. december og dermed dagen, hvor der skal gives gaver til den nærmeste familie.

Din sunde fornuft bør fortælle dig, at det er bedst at købe gaver i november, da det kan være stressende at handle i december grundet den hektiske atmosfære. Er du blevet bedt om at købe årets mandelgave, så bør du allerede nu overveje, hvad du vil købe.

Mandelgaver for store og små

Du skal være ualmindeligt kreativ, hvis du skal finde én mandelgave, som vil vække glæde hos både store og små. Det er nemlig meget forskelligt, hvad henholdsvis børn, unge, voksne og ældre bliver glade for.

Uanset om den hele mandel i risalamanden bliver fundet af et barn eller en voksen, så fortjener personen at få en præmie, som han eller hun rent faktisk kan bruge til noget. Nedenfor får du nogle idéer til årets mandelgave:

  • Alsidig bog
  • Familievenligt brætspil
  • Kurv med søde sager
  • Gavekort til det lokale storcenter

Leder du efter en god mandelgave til det voksne selskab, så kan du med god samvittighed købe en flaske rødvin eller champagne. Hvad enten selskabet kun består af voksne, eller om der også er børn tilstede, så kan du finde den helt rigtige mandelgave her.

Det gælder om at bruge sin kreative sans, når man skal finde en mandelgave, som vil falde i enhvers smag. Er du løbet tør for gode idéer efter at have haft tjansen i mange år, så er det ganske tilladt at spørge en god ven eller kollega til råds.

Trøstepræmier til selskabets mindste

Er der kun én mandel og derved kun én mandelgave, så siger det sig selv, at ikke alle kan vinde noget. Det er voksne mennesker indforstået med, men det er straks værre at få børn til at acceptere, at kun én person får en gave. Vil du gerne slippe for at bruge denne særlige aften på at trøste dine egne eller andres børn, så kan du med god grund købe trøstepræmier til selskabets mindste.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.