Denne guide skal handle om, hvordan du finder den perfekte seng til dit barn.

Dit barn fortjener at sove trygt og godt om natten, hvorfor det er vigtigt, at barnet kan putte sig i en rummelig og komfortabel seng.

Størrelse

Hvilken størrelse seng du skal købe afhænger først og fremmest af, hvor gammelt (og stort) dit barn er i øjeblikket. Der findes senge i rigtigt mange forskellige størrelser, så der findes helt sikkert også en størrelse, der passer til dit barn.

Det er hensigtsmæssigt at købe en seng, der vokser med barnet, men er det overhovedet muligt? Ja, det kræver blot, at du kender til Sebra, som er navnet på den danske producent, som står bag markedets mest populære seng til børn. Deres populære seng kan bruges af både større og mindre børn, da sengen kan fungere som henholdsvis babyseng, tumlingeseng og juniorseng.

Design og farve

Det er helt normalt, at du som mor eller far går op i det visuelle, hvorfor du også skal være opmærksom på design og farve, når du køber en seng til dit barn.

Du kan aldrig gå helt galt i byen ved at købe en seng med et klassisk design i en neutral farve, men valget er naturligvis dit. Barnesenge kan købes i stort set alle tænkelige farver, hvor hvid, grå og sort er de mest efterspurgte farver.

Sikkerhed

Skal du kunne sove trygt om natten uden at bekymre dig, så er det alfa omega, at du får købt en sikker seng til dit barn.

Du skal aldrig stille dig tilfreds med en seng, der ikke lever op til nutidens sikkerhedskrav, da sikkerheden bør være den vigtigste faktor. Det er særligt relevant at være opmærksom på den europæiske sikkerhedsstandard DS/EN 716 for barnesenge. Dansk Varefakta Nævn og ForbrugerLaboratoriet er nogle af de organisationer, der foretager grundige tests af barnesenge og meget mere.

Sebra er en af de producenter af barnesenge, som prioriterer sikkerheden højere end noget andet. Såfremt du køber en Sebra seng, så kan du være sikker på, at den er blevet behandlet med giftfri, miljøvenlig og antibakteriel træmaling.

Pris og garanti

Hvad koster en god barneseng? Det er svært at svare på, da individuelle krav og ønsker kan variere fra forbruger til forbruger.

Det er svært at finde penge til det hele, når man som nybagte forældre skal finde penge til både møbler, legetøj, bleer og meget mere. Det er ikke desto mindre vigtigt, at du lægger penge til side til køb af barneseng.

Du får som udgangspunkt 2 års reklamationsret, når du køber en barneseng, hvorfor det er en god idé at gemme og opbevare kvitteringen. Hvis der ydes garanti på den købte barneseng, så er det normal procedure, at du vil få udleveret et garantibevis.

Vi ønsker dig en god shoppetur!

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.