ANNONCE: Artiklen er en annonce

Alle hjem bør moderniseres fra tid til anden.

Det er simpelthen nødvendigt for, at hjemmet forbliver trendy og rart at opholde sig i. Desværre er det ikke alle boligejere, som prioriterer at bruge tid og energi på boligindretning. Det skyldes typisk travlhed på jobbet m.v.

Boligindretning, herunder genindretning, behøver hverken at være svært eller tidskrævende. I denne guide kommer vi med en række forslag til at modernisere hjemmet uden at investere mange penge eller meget tid for den sags skyld. Læs med, hvis du ikke længere betragter dit hjem som moderne og tidssvarende.

Badeværelset

Lad os starte med at kigge på badeværelset.

Et velfungerende badeværelse skal være både lyst, åbent og pænt, hvis det skal føles rummeligt og komfortabelt for såvel beboere som gæster. En måde at gøre badeværelset mere hyggeligt på er ved at udskifte de gamle og slidte klinker og fliser. Du kan også overveje at investere i anden belysning – for eksempel spots.

Skal du alligevel renovere badeværelset, så kan du i samme ombæring overveje at købe et nyt toilet og evt. en ny bruseniche. Det er med et nyt toilet muligt at sætte prikken over i’et på et gennemført badeværelse. Det er uden tvivl lettest at ordne det hele på en gang.

Stuen

Stuen er med undtagelse af soveværelset det rum, vi danskere bruger allermest tid i. Af følgende grund er det en god idé at bruge penge på nye møbler og diverse pynt til stuen. Fritz Hansen er et af de brands, du bør kende til, hvis du skal på udkig efter nye møbler og vægter kvalitet og design meget højt. Fritz Hansen er nemlig garant for elegante og robuste møbler af højeste kvalitet.

Skal du gøre stuen ekstra hyggelig, kan du med fordel investere i en biopejs, nye tæpper, plakater til væggene og evt. et par pyntefigurer. Man kan sagtens modernisere stuen uden at skulle bruge hele ens opsparing.

Soveværelset

Slutteligt skal vi gøre dig lidt klogere på moderne indretning af soveværelset.

Du tilbringer formentlig et sted mellem 7 og 12 timer i dit soveværelse i døgnet, hvorfor det er alfa og omega, at du føler dig hundrede procent hjemme her. For at opfylde dét ønske bør du indrette soveværelset hyggeligt og personligt. Du kan for eksempel starte med at pifte sengen op med en ny sengegavl og et moderne sengetæppe.

Foruden ovenstående tips gør du klogt i at dekorere væggene med flotte malerier og plakater med meningsfulde citater. Du kan også hænge et par personlige billeder op på væggen – evt. billeder af gode venner eller familiemedlemmer. Du kan også fremme hyggen med stearinlys og pæne lamper. Mulighederne er mange.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.