Vi giver dig her et indblik i, hvad du skal gøre, hvis du står i den uheldige situation, at dit kloaksystem er brudt sammen.

Det er ikke rart, hvis dit kloaksystem lige pludselig svigter. Det vil blandt andet betyde, at det lugter, eller at gennemløbet er dårligt. I nogle tilfælde kan det tilmed betyde, at der er rotter, som er at finde i dit hjem. Og selvom rotter ifølge nogle undersøgelser anses som værende mere empatiske end mennesker, så er det nok ikke lige dem, du har lyst til at have boende i dit hjem.

For at undgå at den slags situationer opstår, skal du være opmærksom på, at der kan opstå kloakproblemer. Dem kan du få nedbrudt ved at tage kontakt til Entreprenør Henrik Kristensen, der kan tage hånd om dine problemer, hvis du bor i Struer, Holstebro, Ulfborg og omegn.

Det kan Entreprenør Henrik Kristensen hjælpe dig med

Entreprenør Henrik Kristensen er altid klar til at give husstanden en hjælpende hånd. Det gælder, uanset om der er tale om lugtproblemer, dårligt gennemløb, rotter eller lignende. Din lokale entreprenør har styr på sit kram og er en autoriseret kloakmester, som har flere år på bagen i kloakfaget.

Disse opgaver kan du få løst hos entreprenøren

Hvis du er i tvivl om, hvad Entreprenør Henrik Kristensen kan udføre, skal du bare kigge her:

  • Udskifte gamle eller nedbrudte kloakrør
  • Adskille kloaksystemet, således at der opstår en separering
  • Afspærring for rotter
  • Der kan bygges et nyt kloaksystem, hvis der laves nybyggeri
  • Septiktank og ikke mindst bundfældningstank
  • Diverse opgaver – du kan altid spørge.

Er din kloak brudt sammen, er det en god idé at tage kontakt til Entreprenør Henrik Kristensen. Han kan formentlig finde årsagen og står selvfølgelig også klar med en løsning.

Kan indberette skader

Hvis du gør brug af Henrik Kristensen, kan han også hjælpe med at indberette skader til dit forsikringsselskab. Det er en god ting, hvis din forsikring rent faktisk dækker, og du kan få hjælp af denne til at dække omkostningerne.

Hvis din kloak er brudt sammen

Såfremt din kloak er brudt sammen, er det et (alvorligt) tegn på, at rødderne i træet bryder igennem dine gamle kloakrør. Hvis det er noget, du bemærker i dit hjem, skal kloakrørene selvsagt udskiftes inden for kort tid. Fejl i kloaksystemet kan sådan set også skyldes, at det ikke er godt nok vedligeholdt. Det kan ske grundet for meget fedt, snavs eller byggematerialer, der hober sig op.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.