image006-1 (1)

Det er dine personlige interesser og lyster, som skal i fokus, når du skal planlægge dit sabbatår. Du kan naturligvis vælge at bruge dit sabbatår på at arbejde og spare penge op, men du kan også tænke i helt andre baner.

Trænger du til at komme ud og opleve verden, så vil et højskoleophold i udlandet måske være lige noget for dig.

Højskole i Afrika – Få dit livs oplevelse

Der findes et stort antal højskoler herhjemme, men hvem siger, at du nødvendigvis skal vælge en dansk højskole? I dag kan du nemlig sagtens tage på højskole i udlandet, hvis du ikke er bange for at prøve noget nyt.

Zanzibar Højskolen i Afrika kunne meget vel være en højskole efter din smag, da denne højskole byder på oplevelser, som du ikke kan få andre steder. Du er i hvert fald garanteret et anderledes højskoleophold, som bl.a. byder på følgende:

  • Rejse og fritid
  • Kultur
  • Miljø
  • Frivilligt arbejde
  • Fællesskab

Den populære højskole på Zanzibar, Afrika, har eksisteret siden 2004 og lever i dag i bedste velgående. Det klassiske højskoleophold har en varighed på 4 måneder, hvorfor det er oplagt at tage på højskole i løbet af sit sabbatår.

Hvem skal tage på højskole?

Du behøver ikke at være af en særlig støbning for at tage på højskole, da højskoleophold er for alle. Der er nogle højskoler, som skilter med aldersbegrænsninger, men det er langt fra alle, som gør det.

Zanzibar Højskolen bliver hovedsageligt besøgt af kursister i aldersgruppen 18-23 år, men du er selvfølgelig også velkommen, selvom du ikke falder ind under denne aldersgruppe. Det er altså aldrig for sent at tage på højskole, så du kan stadig nå at gøre din store drøm til virkelighed.

Du kan naturligvis finde meget mere information på nettet, hvis du vil vide mere om højskoleophold i udlandet.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.