Har du besluttet dig for, at der skal ske noget i din stue, men er du endnu ikke helt klar over, hvad det skal være, så læs endelig videre. Vi vil nemlig gerne slå et slag for, at du overvejer, om ikke en plakat til stuen er det rigtige valg.

Selvom det kan lyde underligt (du tænker sikkert; plakat? Det havde jeg da på mit børneværelse), så er plakater faktisk blevet skræmmende populære de seneste 4-5 år. Motiverne er blevet sofistikerede og stilrene. Derudover er det en økonomisk overkommelig investering, hvorfor flere og flere danskere har fået øjnene op for plakater til stuen.

Plakat til stuen

Hvilken plakat skal jeg vælge til min stue?

Når du skal beslutte dig for, hvilken plakat der passer bedst til din stue, så bør du overveje, hvad du ønsker at udstråle. Indretningen i dit hjem siger nemlig meget om, hvem du er som person. Skal det være et clean look, altså det helt simple og stilrene look, så kan du overveje nogle abstrakte motiver. Ønsker du derimod at skille dig lidt ud, så findes der nogle super fede motiver med dyr. Nogle af de mest populære er løvemotiverne.

Ønsker du en plakat, som er lidt midt imellem, så se denne plakat af jordkloden. Læg endvidere mærke til prisen. Som vi nævnte tidligere, så er det en billig investering.

Hvilke farver bør jeg holde mig fra?

Som udgangspunkt behøver du faktisk ikke holde dig fra nogle farver. Selv de mest skrigende farver kan efterlade et positivt aftryk på din stue, hvis blot de placeres korrekt. Du bør dog huske på, som vi skrev tidligere, at din indretning gerne skal afspejle, hvem du er som person. Hav derfor det in mente, før du beslutter dig for at købe et motiv, hvor farverne neon-grøn og skrig-pink indgår.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.