Det er lettere sagt end gjort at holde hjemmet fri for støv, skidt og husstøvmider uden en støvsuger. Derfor skal du naturligvis have anskaffet dig en god støvsuger. Det store dilemma er så bare, hvilken du skal købe?

Der er sket rigtig meget inden for den teknologiske verden inden for de seneste årtier. Det gælder også inden for støvsugermarkedet, hvor mange nye og revolutionerende støvsugere har set dagens lys. Derfor mener vi, at der er gode chancer for, at du kan finde en model, der indfrier alle dine ønsker og behov, uanset hvor krævende du måtte være.

Anbefaling 1: Du vil elske den ledningsfrie støvsugere

En ledningsfri støvsuger er som udgangspunkt et godt valg, uanset om du bor i en mindre lejlighed eller et kæmpe hus. Det ligger lidt i navnet, hvad der definerer denne type støvsuger, men er du bevidst om, hvilke fordele sådanne støvsugere byder på? Ellers skal du fortsætte læsningen.

Med en ledningsfri støvsuger vil du aldrig mere skulle irritere dig over den alt for korte ledning eller manglen på stikkontakter. Støvsugerne behøves nemlig ikke at være tilsluttet en strømkilde under brug – modsat den klassiske støvsuger.

Derudover er det en markant fordel, at de fleste nyere ledningsfrie støvsugere ikke byder på støvsugerposer. Støvet og snavset samles blot i en beholder, som du nemt og hurtigt kan tømme ved behov.

Anbefaling 2: Spar tid og kræfter i hverdagen med en robotstøvsuger

Selvom der er adskillige fordele ved ledningsfrie støvsugere, så er det ingen hemmelighed, at der også findes andre gode alternativer, heriblandt robotstøvsugeren.

Med en robotstøvsuger kan du lade robotten tage sig af det tidskrævende og hårde arbejde med at støvsuge hjemmet. Du kan endvidere vide dig sikker på, at du altid vil komme hjem til et rent hjem, når du har afsluttet en hård dag på jobbet.

Robotstøvsugeren hører ganske rigtigt til blandt de dyreste støvsugere, men vi mener bestemt, at den er pengene værd, idet den sparer dig for værdifuld tid.

Som udgangspunkt ser vi kun robotstøvsugeren som et mindre godt køb, hvis dit hjem fordeler sig på flere etager. De færreste robotter kan trods alt tage turen op ad trappen til 1. og 2. sal. Du skal derfor manuelt flytte rundt på robotten, hvis du ønsker at bruge robotstøvsugeren på flere etager. Alternativt skal du investere i to robotter, der kan tage sig af hver deres etage. Det valg vil vi lade være op til dig.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.