Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen.

Det spørgsmål findes der mange hundrede svar på, hvoraf nogle svar er mere brugbare end andre.

Danske hjem er generelt meget indbydende og hyggelige, men føler du ikke, at dit hjem er lige så hyggeligt som naboens, så skal du da have gjort noget ved det.

I dag skal det handle om, hvordan man kan skabe en hyggelig atmosfære i hjemmet uden nødvendigvis at skulle hyre en boligstylist eller en anden ekspert.

Få monteret en brændeovn i stuen

Brændeovne hører ikke kun hjemme i sommerhuse, men også i private hjem.

Har du et stort ønske om at bringe varmen og hyggen ind i dit hjem, så vil du med garanti ikke komme til at fortryde, at du har brugt penge på en brændeovn. En brændeovn kan nemlig byde på meget mere end fysisk varme.

Der er grænser for, hvor meget man kan hygge sig og slappe af, hvis man fryser sine hænder og fødder. Løsningen kan være at tænde for hjemmets radiatorer, men varmen fra traditionelle radiatorer vil aldrig kunne hamle op med varmen fra en brændeovn.

Ekstra tip: Investér i et gitter til børnesikring af brændeovnen (hvis der er mindre børn i hjemmet)

Nyd duften af kaffe

De fleste kaffeelskere kan nikke genkendende til, at det er hyggeligst at drikke kaffe på en café eller kaffebar, men det kan nu også være hygsomt at drikke kaffe i hjemmet. Alene duften af kaffe kan være med til at skabe en hyggelig(ere) atmosfære.

Er du mildest talt træt af at skulle koge vand hver gang, du vil nyde en kop kaffe, så bør du bestille en effektiv kaffemaskine. Overvej om du vil blive mest glad for en traditionel kaffemaskine, kapselmaskine, espressomaskine eller en helt fjerde type maskine.

Foretrækker du at drikke kapselkaffe, så skal du have fingrene i en såkaldt kapsel kaffemaskine eller også kendt som en kapselmaskine. Vil du se nærmere på mulighederne, før du træffer et valg, så klik her for udvalget af kaffemaskiner til hjemmet.

Stil lysestager på borde og i vindueskarme

Findes der i virkeligheden noget mere hyggeligt end levende lys?

Det er på mange måder heldigt, at der findes kunstig belysning, men man bør aldrig undervurdere effekten af levende lys. Dette tip går på at købe en håndfuld lysestager og en masse stearinlys, så man kan føle sig tryg og varm, uanset hvor man opholder sig i hjemmet.

Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvor man kan stille sine lysestager og stearinlys. Borde og vindueskarme hører til blandt de mest oplagte steder, men du kan også sagtens stille en lysestage ovenpå reolen eller kommoden.

Lysestager produceres i mange størrelser, farver og materialer, men der er særligt én lysestage, som skiller sig ud fra mængden. Der er selvfølgelig tale om Kubus 4, den ikoniske og trendy lysestage, som passer ind i ethvert hjem. Du skal blot klikke her, hvis du vil vide mere om, hvad der gør netop denne lysestage til noget særligt.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.