Levende lys er for mange hele essensen af en hyggelig aften. Store dele af den danske befolkning er vokset op med levende lys på juletræet, levende lys til påskefrokosten og til enhver anden hyggelig lejlighed med venner og familie.

Ulemper ved levende lys

Problemet er bare, at levende lys har en masse ulemper. De gør nemlig ikke noget godt for indeklimaet, ilden fra vægen suger ilten i rummet, og osen er ikke just sund at indånde. Derudover er levende lys årsagen til en stor andel af nedbrændte huse.

Endelig koster det også penge, hver gang man skal ud og have nye levende lys, da de naturligt nok forsvinder efterhånden, som de bliver brændt af.

Hvis man vil gøre noget godt for indeklimaet, sænke risikoen for at huset brænder ned og samtidig have muligheden for at hygge med den stemning, som levende lys normalt skaber, bør man overveje Duni LED lys.

Disse er drevet af strøm, hvilket betyder, at du ikke skal være bange for, at huset bliver brændt ned, hvis du glemmer at slukke lysene, inden du går i seng eller forlader huset for en stund. Samtidig gør LED lys fra Duni intet for at forurene indeklimaet, og du slipper derfor for de negative følger, som det ellers kunne medføre.

En næsten perfekt efterligning

Og bare rolig; selvom det ikke er en ægte levende flamme, der brænder, men derimod blot en LED-lampe, så er lyset tæt på at være en perfekt efterligning af lyset fra de levende lys, som vi alle sammen kender og forbinder med en hyggelig stemning.

Når du køber Duni LED lys, kan du vælge mellem en lang række forskellige designs. For eksempel kan du få lysestager i bambus, marmor eller et helt klassisk hvidt look. Derudover kommer nogle af LED lysene med en fjernbetjening, der gør det muligt at skifte farve på lyset, samt muligheden for at oplade lamperne, så du ikke behøver at købe nye batterier.

Så hvis du vil skabe en hyggelig stemning uden de ulemper, som levende lys bringer med sig, bør du overveje at købe Duni LED lys, der både kan bruges ude og inde.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.