Behovet for professionel opmagasinering kan opstå i rigtig mange forskellige situationer. Bor du i det samme hus resten af dit liv, så er det ikke sikkert, at du får brug for dette. De fleste vil dog på et eller andet tidspunkt få brug for at få opmagasineret møbler m.v. I artiklen kommer vi med nogle eksempler på situationer, hvor det er fornuftigt at benytte sig af ydelsen.

Inspiration er hentet fra: https://boxdepotet.dk/

Du skal flytte

Skal du f.eks. flytte ud af din nuværende lejlighed d. 1. marts og ind i din nye d. 1. maj, så står du pludselig med en masse møbler, der ikke bare lige sådan kan gemmes væk. Det er netop her, at opmagasinering kommer ind i billedet, da du ved at leje et depotrum i en passende størrelse kan få opbevaret dine møbler tørt og sikkert. Som lejer af et depotrum bestemmer du selv, hvor længe du vil have det valgte depotrum. Minimumslejen lyder dog som regel på 1 måned. Når du står uden en fast bopæl, skal du ikke kun finde plads til dine møbler, men også til dig selv. Måske har du en god ven eller forældre, du kan bo midlertidigt hos.

Du skal renovere hjemmet

Står du over for et større renoveringsprojekt, hvor dine møbler vil stå i vejen, så vil førnævnte mulighed igen være værd at overveje. Med opmagasinering er du nemlig sikret bedre arbejdsvilkår. Det ville jo også være ærgerligt, hvis du kom til at beskadige dine møbler i forbindelse med arbejdet. Derfor er det eneste rigtige at gøre følgende; lej et depotrum i x måneder. Det koster ikke det store, og det er nemt. Du skal dog have fat i en trailer eller en form for transporter, hvis du selv skal stå for transporten fra hjem til depotrum.

Du har ikke plads til alle dine møbler

Du kan også benytte muligheden for at opmagasinere dine ting, hvis du ikke har plads til alle dine møbler. Dette kunne f.eks. blive aktuelt, hvis din kæreste flytter ind hos dig og tager en masse møbler med. I skal i den anledning blive enige om, hvilke møbler der skal være en del af hjemmet, og hvilke der skal opbevares på et depotrum. Har man møbler i overskud, som man ikke har planer om at bruge, kan man også vælge at sælge dem eller give dem gratis væk til venner eller bekendte.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.