Indlægget er sponsoreret

Hyndeboksen er, som oftest, et havemøbel, der er designet til opbevaring af dine havehynder. Hyndeboksen sørger både for at opbevare havehynderne og for at holde dem tørre. Foruden at være super praktisk, så er en hyndeboks også flot at se på, og de bliver designet i forskellige materialer og farver. Sidst, men ikke mindst kan en hyndeboks bruges som en alternativ opbevaringsløsning. Læs mere herunder om de mange praktiske fordele ved hyndebokse.

Find den rette hyndeboks

Når du køber en hyndeboks, er det en god idé at overveje følgende inden købet:

  • Hvor stor skal hyndeboksen være?
  • Hvilken farve og hvilket materiale skal hyndeboksen være i?

Vælg størrelsen på hyndeboksen alt efter antallet af havehynder. Du kan med god grund vælge at anskaffe dig en hyndeboks, der har plads til mere end alle dine havehynder, hvis du ønsker at anvende hyndeboksen til ekstra opbevaring.

Gå efter at farven og materialet på hyndeboksen passer sammen med resten af dit havemøblement. Har du f.eks. udendørsmøbler i træ, er det oplagt at vælge en hyndeboks i samme materiale. Hyndebokse designes også i plast og andre syntetiske materialer. Du kan se mere her og finde et stort udvalg af hyndebokse i forskellige farver, størrelser og materialer. Du kan med sikkerhed finde din ideelle hyndeboks på anviste link.

Hyndeboks som alternativ opbevaring

Som sagt kan hyndebokse bruges til opbevaring af andre ting end hynder. Det er både praktisk og smart at have andre genstande fra haven liggende i hyndeboksen. Hvis du ikke har et skur, kan du have let værktøj, potter eller krukker samt tæpper i hyndeboksen. Nogle hyndebokse har endda hjul, så du nemt kan flytte dem ind i skuret ved regn- eller snevejr. Det er vigtigt, at du tænker over placeringen af hyndeboksen, ift. hvor permeabel den er.

Hvad gør jeg med hynderne i forbindelse med vinter- og regnvejr?

Hvis din hyndeboks er lavet i et syntetisk, vandafvisende materiale såsom plast eller polyrattan, behøver du ikke at bekymre dig om vinter- og regnvejr. Så længe hyndeboksen isolerer for vand og fugt, vil hynderne ingen skade tage.

Hvis hyndeboksen derimod er lavet af træ, skal du komme hynderne i en plasticpose eller affaldssæk. Træmøbler holder nemlig på fugt i længere tid, hvilket kan skade hynderne, hvis de ikke er beskyttet af et vandafvisende materiale såsom en plastikpose. Dette gælder naturligvis også, hvis du har andre genstande i hyndeboksen, som bliver skadet af vand og fugt.

Hvis du ikke er komfortabel med plastikposeløsningen, kan du anskaffe dig en hyndepose, som hynderne kan ligge i indendørs. Der er mange muligheder.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.