Du tænker måske, at indbrudssikring ikke er nødvendigt for dig. For sandsynligheden er da ikke særlig stor for, at lige netop dit hjem får besøg af de ubudne gæster, vel?

Faktisk er Danmark et af Europas mest indbrudsplagede lande, så du gør klogt i at tage dine forholdsregler og få sikret dit hjem så godt som overhovedet muligt.

Det er der heldigvis råd for, for Keypartner – en låsesmed i København – har udviklet en liste med 10 råd til, hvordan du kan skabe effektiv indbrudssikring af din bolig. Godt nok er listen lavet i forhold til, hvis du tager på ferie og efterlader dit hjem tomt i mange dage, men der er selvfølgelig også risiko for indbrud, selvom du ikke nødvendigvis er på ferie, men fx blot på arbejde.

Liste: 10 råd til indbrudssikring

De 10 råd lyder:

  1. Du anbefales at få to forsikringsgodkendte låse pr. dør
  2. Du anbefales at få monteret vindueslåse
  3. Du anbefales at sætte udvendig sikkerhedsskinne på udadgående døre
  4. Du anbefales at få tyverialarm i hjemmet
  5. Du anbefales at få videoovervågning i hjemmet
  6. Du anbefales at blive medlem af Nabohjælp
  7. Du anbefales at aflåse garage og skur
  8. Du anbefales at få udendørsbelysning, der aktiveres ved bevægelse
  9. Du anbefales at bede naboer om hjælp, før du rejser
  10. Du anbefales at mærke værdigenstande

Du finder link til rådene på denne side. Faktisk har Keypartner – udover at give dig ovenstående råd til indbrudssikring – gjort det endnu nemmere for dig at udføre rådene og dermed sikre dig mod ubudne gæster. Som du kan se via linket, har de nemlig udarbejdet en infografik, der skridt for skridt guider dig igennem, hvordan du udfører hvert råd.

Du ønskes held og lykke med at holde tyvene væk.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.