ANNONCE: Artiklen er en annonce

Boligindretning kan i sig selv være en svær disciplin, men det bliver ikke nemmere af, at man også skal tage hensyn til både børn og husdyr.

Har du stiftet familie, og har du tilmed anskaffet dig et husdyr, så bliver du sat på noget af en opgave, når du skal indrette din bolig. Der skal nemlig tages højde for rigtig mange ting – ikke mindst i forhold til sikkerhed.

Indret et værelse til dit kæledyr

Vælger man at få et kæledyr, så forpligter man sig til at tage sig godt af det. Det er ikke ensbetydende med, at du skal tilbringe mere tid med dit kæledyr end dine børn, men dit kæledyr fortjener i hvert fald en masse opmærksomhed og kærlighed.

Er dit hjem så stort, at du har et eller flere ubenyttede rum, så kan du overveje at indrette et værelse til dit kæledyr. Det kan du eksempelvis gøre, hvis du har en kat eller hund. Det er kun et mindretal af alle kæledyr, som har deres eget værelse, men hvorfor ikke gøre lidt ekstra for din firbenede ven?

I den indledende indretningsfase skal du tage stilling til, hvilke møbler du vil købe til værelset. Det er på nettet muligt at købe både kurve, senge og tæpper til katte og hunde. Klik forbi www.danishagroshoppen.dk, hvis du gerne vil købe hundemøbler til fair priser.

Tænk sikkerhed før design

De pæneste gulve og møbler er ikke altid de mest sikre, hvorfor du ikke blot kan nøjes med at tænke design. Du er også nødt til at tænke sikkerhed, da din egen, din partners, dine børns og dit husdyrs sikkerhed trods alt bør være i første række.

Undgå så vidt muligt at købe møbler og andet interiør, som man kan falde over, skære sig på eller på anden vis komme til skade ved. Det er strengt talt umuligt at gardere sig mod uheld i hjemmet, men man kan lige så godt tage sine forholdsregler.

Luk lyset ind

Du kan lukke lyset ind ved at male vægge og lofter lyse, vaske vinduerne og ved at flytte rundt på møblerne. Hjælper det ikke, så kan du med god grund købe nogle nye lamper. Her vil det give god mening at investere i kraftige loftlamper, så du og din familie bedre kan orientere jer i hjemmet. Supplér evt. med bordlamper og gulvlamper, hvis loftlamperne ikke lyser rummene godt nok op. Læs mere om mulighederne på www.lampemesteren.dk, hvis du ikke er tilfreds med din boligs nuværende belysning.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.