Der er ingen grund til at glemme alt om moderne og stilren boligindretning, blot fordi man får børn. Et familiehjem kan nemlig sagtens være både elegant og praktisk på en og samme gang. Det kræver blot, at man investerer i nogle trendy børnemøbler og desuden lægger en gennemtænkt plan for, hvordan man skal indrette de forskellige rum.

Tumlemøbler er uundværlige

I dag er det nærmest umuligt at kigge på møbler uden at falde over de såkaldte tumlemøbler, som i den grad er steget i popularitet. Det traditionelle tumlemøbel er underholdende, men byder også på læring, da barnet udvikler sin motorik og balance. Tumlemøbler er typisk forklædt som tumledyr. Du har sikkert allerede hilst på elefanten, fisken, skildpadden og ællingen. Det er i hvert fald nogle af de tumledyr, der står i høj kurs herhjemme.

bObles står bag de eftertragtede tumlemøbler, som du kan købe til fair priser på nettet. Deres møbler er ikke de billigste, men der er trods alt heller ikke tale om helt almindelige møbler. Du bør tjekke deres udvalg ud.

Legetøjstæpper er praktiske

Børn skal have lov til at være børn. Der skal være plads til at lege og have det sjovt i hjemmet, selvom det betyder, at det kommer til at rode en smule. Har du svært ved at håndtere rod, så kan du med fordel købe et legetøjstæppe til dit barn. Legetøjstæppet har to overordnede funktioner. Det kan nemlig bruges som både legetæppe og som opbevaringspose.

Det er med et legetøjstæppe nemt at fragte legetøj fra børneværelse til stue – og tilbage igen. Således skal du ikke længere tænke over, om det mon er en god idé at lade dit barn lege i stuen. Oprydningsdelen er legende let, når man er i besiddelse af et legetøjstæppe.

Legetelte er elsket af alle børn

Det kan måske være svært at forestille sig, at et legetelt kan være praktisk og trendy, men det kan det faktisk. Der er nemlig op til flere producenter, som har formået at udvikle legetelte, som passer ind i det klassiske danske hjem.

Barnet kan foretage sig alt og intet i et legetelt. I teltet kan barnet sove, læse, lege, synge eller noget helt femte. Du kan stole trygt på, at dit barn vil blive glad, hvis du køber et legetelt til ham eller hende. Derudover kan du glæde dig over, at det ikke tager mange minutter at sætte sådan et telt op. Et legetelt er i øvrigt en glimrende gaveidé.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.