Spo1

Danmark huser rigtig mange mennesker med interesse og flair for madlavning. Det omfatter både mænd og kvinder, men det er ingen hemmelighed, at størstedelen af fritidskokkene består af kvinder.

Interesserer du dig ikke for madlavning, så behøver du ikke at læse denne inspirationsguide, men elsker du at lave mad, så bør du sætte dig godt til rette og læse hele artiklen. Artiklen handler nemlig om, hvordan du finder den perfekte støbejernspande eller støbejernsgryde til dit køkken. I stedet for at give dig en masse generelle tips har vi besluttet os for at komme med nogle konkrete anbefalinger af pander og gryder.

Anbefaling: Skeppshult støbejernspande (24 cm.)

I dag findes der en helt verden af støbejernspander, men det er de færreste pander, som kan præstere på et lige så højt niveau som denne pande. Skeppshult har udviklet og produceret den udvalgte støbejernspande, som måler 24 cm. i diameter og er udstyret med et traditionelt træhåndtag af højeste kvalitet.

Stegepande støbejern

Støbejernspanden er forbehandlet med økologisk rapsolie og har dermed fået den eftertragtede non-stick funktion. Der er ingen tvivl om, at det er en smuk og elegant støbejernspande, men hvilke madlavningsopgaver egner den sig til? Du kan tilberede alt fra æg og grøntsager til bøffer og fisk på den veludviklede pande fra Skeppshult.

Støbejernspande grill

Panden fungerer på alle varmekilder og er desuden nem at rengøre. Derudover skal du være bekendt med, at panden er ualmindelig god til at holde på varmen – endnu en praktisk egenskab. Du finder næppe en bedre grillpande til prisen. Se her for mere info.

Anbefaling: Küchenprofi støbejernsgryde (26 cm.)

Küchenprofi byder på rigtig mange skønne støbejernsgryder, hvor denne udvalgte gryde også er repræsenteret. Du får her mulighed for at købe en stor og rummelig gryde, som måler 26 cm. i diamater og har en volumen på intet mindre end 5,3 liter.

Støbejernsgryden kommer med en lang række skønne detaljer og funktioner, såsom optimal varmefordeling, praktisk håndtag og et robust låg. Küchenprofi kan stå hundrede procent inde for deres produkter og tøver derfor ikke med at give 30 års garanti på gryden.

Støbejernsgryde til induktion

En anden praktisk detalje ved denne støbejernsgryde er, at den kan bruges på alle varmekilder. Det gælder naturligvis også induktion, som mange fritidskokke benytter sig af på daglig basis. Gryden er ideel til stegning, friturestegning og simreretter. Det er en smal sag at rengøre gryden, da den tåler maskinvask.

Leder du efter en støbejernsgryde til induktion, så vil vi anbefale dig at vælge denne skønne gryde, som forhandles i forskellige størrelser.

Støbejernsgryde tilbud

Den omtalte støbejernsgryde er ikke på tilbud i øjeblikket, men den kan om ikke andet købes til en meget overkommelig pris. Du kan spare penge ved at købe gryden i en mindre udgave, hvis du kan nøjes med en mindre volumen. Se her, hvilke støbejernsgryder der er på tilbud lige nu.

Besøg Home Supply – Forhandler af alt til hjemmet

HomeSupply.dk er et besøg værd, hvis man er interesseret i at gøre en god handel på pander, gryder og andet udstyr til køkkenet. Du kan trygt sætte din lid til denne kvalitetsorienterede e-mærkede danske webshop. Webshoppen har eksisteret siden 2009.

Home Supplys sortiment består af køkkenudstyr og produkter til hus og have. Herunder specialiserer Home Supply sig især i støbejernspander, støbejernsgryder, køkkenmaskiner, såsom sous vide og slow cookers, riskogere, miniovne og blendere. Inden for hus og have har Home Supply de bedste vågelamper, grilltilbehør, og produkter til sikkerhed, såsom alarmer, overvågningskameraer og røgalarmer. Home Supply fører kvalitetsbrands såsom Skeppshult, Crock Pot, Expression, Firebox, GreenPan, Tristar, FoodSaver, Auerhahn, HAWS, Fosa Vakuum, PushPan og mange flere.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.