Halloween (allehelgensaften) nærmer sig med hastige skridt, så hvis du ikke allerede er begyndt at planlægge årets halloweenfest, så er det på rette tid.

I dag er halloween mindst lige så udbredt som fastelavn og andre vigtige traditioner. Populariteten er blevet så stor, at ingen længere er i tvivl om, hvorvidt halloween er en tradition, der er kommet for at blive. Det er en stor ære for os at få lov til at inspirere dig til at arrangere en mindeværdig fest i uhyggens tegn.

Find det rette kostume

Før du begynder at tænke i invitationer, dekoration og mad, bør du finde det helt rette kostume. En halloweenfest uden uhyggelige kostumer er jo trods alt ikke meget værd.

Det ideelle kostume er et kostume, som skræmmer alle mennesker fra vid og sans. Der er i den forbindelse mulighed for at vælge mellem mange kostumer til halloween, men det vigtige spørgsmål er, om du helst vil klæde dig ud som spøgelse, vampyr, heks, klovn eller noget helt femte? Ønsker du at købe et færdiglavet kostume, så kan du med fordel tage et kig på det store udvalg af sjove halloween kostumer på nettet.

Pynt uhyggeligt op

Selvom det er vigtigt, at du finder det helt rigtige kostume, så skal du også sætte tid af til at pynte op. Det gælder naturligvis om at skabe en så uhyggelig atmosfære som muligt. Sort og orangegul er de karakteristiske halloween farver, hvorfor du bør holde dig til disse to farver, når du skal pynte op til årets vigtigste fest. Herunder får du nogle gode tips til at pynte uhyggeligt op i hjemmet:

  • Sluk lyset
  • Tænd sorte stearinlys
  • Lav en uhyggelig græskarmand (find evt. en guide på nettet)
  • Læg visne blade på gulvet
  • Sæt uhyggeligt musik på anlægget (der findes mange relevante playlister)

Skræm dine gæster

Halloween er forbundet med kostumer, græskarhoveder og uhyggelige overraskelser.

Dine gæster er fuldt bevidste om, at halloween er uhyggens tid, så du skal virkelig være kreativ, hvis du skal formå at give venner og familie en rigtig forskrækkelse denne aften. En pludselig strømafbrydelse eller uhyggelige lyde fra kælderen kan nogen gange være nok til at skræmme et helt selskab, men det er som bekendt ikke alle mennesker, som er lige nemme at forskrække.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.