image006-1 (1)

Er du kvinde, og har du altid drømt om at få langt og flot hår, så er det nu, du skal forsøge at gøre den drøm til virkelighed. Det er ikke alle kvinder, som fra naturens side er blevet belønnet med prinsessehår, men vi vil våge påstå, at alle kvinder kan få smukt hår.

Spis dig til sundere hår

Ja, det lyder måske lidt komisk, men du kan faktisk spise dig til sundere hår. Hvilke fødevarer og hvilket kosttilskud, skal du spise for at forkæle dit hår? Det kan du finde svar på herunder:

  • Spis gulerødder (højt indhold af A-vitamin)
  • Indtag fiskeolie (et par kapsler om dagen er nok)
  • Spis blåbær (højt indhold af antioxidanter)
  • Drik grøn te (godt alternativ til kaffe)

Det skulle eftersigende også være en god idé at spise spinat, broccoli, nødder, æg, fjerkræ og fuldkorn. Du tilgodeser både hår og helbred ved at spise disse fødevarer, så hvad har du at miste?

Køb hår extensions

Har du opgivet at få langt og sundt hår på en naturlig måde, så kan du købe hår extensions. I vores moderne verden er man blevet så dygtige til at udvikle hair extensions, at det kan være svært at se, om en kvindes hår er naturligt, eller om der er tale om extensions. Det forudsætter dog, at de anvendte extensions er lavet af ægte hår.

Interessen for hår extensions er størst blandt unge kvinder, men det er vigtigt at pointere, at du aldrig bliver for gammel til at bruge extensions. Der er intet, som skal holde dig tilbage, hvis du føler for at få påsat hår extensions.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.