ANNONCE: Artiklen er en annonce

Det er dejligt at være så glad for sit hjem, at man næsten ikke kan nænne at forlade det, men der skal selvfølgelig være plads til at komme lidt ud fra tid til anden. Du kan eksempelvis planlægge en spændingsfyldt dag for dig og dine venner, hvis du savner mere spænding og glæde i hverdagen. Mangler du inspiration? Så læs blogindlægget.

Vandskiløb

Vandskiløb er en sport, som i den grad er på vej frem i verden. Sporten hitter også stort blandt aktive danskere, som har erfaret, at det er både sjovt og udfordrende at stå på vandski.

Du skal overveje at sætte vandskiløb på programmet, hvis en kombination af fart, spænding og frisk luft lyder som sød musik i dine ører. Man kan relativt hurtigt lære at stå på vandski. Det er derfor ikke så vigtigt, om deltagerne har tidligere erfaring. Vandskiløb er for både børn og voksne, så denne aktivitet egner sig også til det yngre selskab.

Paintball

Man kan næsten ikke tale om spændingsfyldte aktiviteter uden også at tale om paintball.

Paintball er et sikkert hit blandt unge og voksne, specielt blandt unge mænd. Spillet går kort og godt ud på, at man skal eliminere modstanderen – enten ved at skyde dem eller ved at tage deres flag. Man spiller typisk udendørs på en stor mark med opsat hegn. Der findes dog også enkelte indendørshaller. I paintball bruger mange nogle specielle våben, som normalt kan indeholde 50-150 kugler. Det særlige ved paintball kugler er, at de indeholder maling, hvilket gør det nemt at se, om fjenden er blevet ramt.

Er du og dine venner begejstret for paintball, så søg efter en nærliggende paintball bane. Det er en fordel at have adgang til en bil, idet de fleste baner ligger på landet.

Aldersgrænsen for paintball er normalt 16-18 år (børn og unge skal medbringe tilladelse fra en forælder).

Gokart

Gokart hører ligeledes til blandt de mest spændingsfyldte aktiviteter. Du kan i hvert fald være helt sikker på, at du nok skal få pulsen op, når du suser afsted i den lille racerbil. Er du overbevist om, at du kan give dine kammesjukker baghjul, så tøv ikke med at booke tid til gokart. Vil du undgå at være afhængig af vejret, så book med fordel en indendørsbane. Det er nemlig ikke så nemt eller for den sags skyld sjovt at køre gokart i regnvejr.

Du frarådes at køre gokart, hvis du er gravid, har dårlig ryg eller har problemer med hjertet. Er du fit-for-fight, så gælder det for dig om at tage kørehjelmen på og træde speederen i bund.

Forevig dine minder

Problemer med hukommelsen eller ej, så er der al mulig god grund til at forevige minder. En spændingsfyldt dag i selskab med gode venner er i særdeleshed et minde, som er værd at forevige, da du helt sikkert har oplevet noget, som du ikke oplever hver dag.

Du kan forevige den særlige dag ved at optage videoer og billeder. Til dette formål bør du ikke bruge et almindeligt kamera, men derimod et actionkamera. Du kan eksempelvis købe et GoPro kamera og dertilhørende tilbehør.

Læs mere her: Fedt Gopro tilbehør fra Evermart (dansk forhandler)

Det fantastiske ved et actionkamera er, at det både kan bruges til vands, til lands og i luften.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.