En trampolin er måske ikke det mest dekorative i verden, men der er om ikke andet mulighed for at gøre trampolinen til en naturlig del af haveindretningen. Hvad enten trampolinen er tiltænkt dig selv og / eller dine børn, så skal du have fundet en model, som både stil- og størrelsesmæssigt passer til din have. Det vil vi gerne hjælpe dig med.

Tip: Køb en nedgravet trampolin

Såfremt du går meget op i indretning, herunder haveindretning, og ikke ønsker, at din kommende trampolin skal stjæle unødig opmærksomhed, så bør du købe en nedgravet trampolin. Der er både fordele og ulemper ved at grave trampolinen ned. I dag har vi ja-hatten på og vil derfor nøjes med at kigge på fordelene. De kommer herunder:

  • Det er pænere (det ser mere neutralt og stilfuldt ud)
  • Det er mere sikkert (der er ikke så langt at falde = mindre alvorlige ulykker)
  • Trampolinen står bedre fast (du skal ikke bekymre dig om stormvejr)

Opsummeret er det både mere sikkert, pænere og mere praktisk at grave trampolinen ned, så hvorfor skulle denne løsning ikke fange din interesse? Få evt. professionel hjælp til at grave den ned, hvis du gerne vil slippe for det hårde gravearbejde.

Før du graver trampolinen ned, bør du undersøge, hvilken type jord du har i din have. Det har nemlig afgørende betydning, om jorden føles som ler eller sand. Derudover skal du undgå at grave de steder i haven, hvor der er risiko for at ramme rør og ledninger, da det kan koste dyrt.

Leder du efter de bedste nedgravede trampoliner til prisen, så kan du se de bedste fra BERG på nettet. BERG er uden tvivl det mest populære og anerkendte trampolinmærke på det danske marked, så du bliver med sikkerhed ikke skuffet.

Prioritér sikkerheden over det visuelle

Når du skal købe den ideelle trampolin til din have, så skal du ikke udelukkende koncentrere dig om at finde den flotteste og mest elegante model. Det er nemlig meget mere vigtigt, at trampolinen er sikker og stabil, så du ikke udsætter dig selv eller dine børn for unødig fare. Det handler ganske enkelt om at prioritere rigtigt, og hvad er vigtigere end sikkerheden.

Det kan være fristende at købe en trampolin i svingende kvalitet, hvis prisen er meget lav, men det kan på ingen måde anbefales at gå på kompromis med sikkerheden. Er sikkerheden ikke i top, så risikerer du i værste fald at brække både arme og ben, og så er de sparede penge pludselig ikke meget værd, vel?

Billig trampolin eller ej, så skal du bruge din sunde fornuft, når du hopper på trampolinen. Hop kun én ad gangen, kig trampolinen efter i sømmene og investér gerne i et sikkerhedsnet. Et sikkerhedsnet er ikke synderligt kønt, men nettet er med til at maksimere sikkerheden.

Yderligere inspiration: 9 gode råd fra alt.dk

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.