Hvad end man har en bil eller en elcykel, så er det rart at have en garage, hvor man kan parkere sit transportmiddel. Det er nemlig sådan, at når cykler og biler står udenfor, bliver de hurtigere slidt af vind og vejr.

Både en bil og en el cykel er store investeringer, som helst skulle holde mange år. Derudover har en elcykel naturligvis også et batteri, og batterier har det bedst, når de har en temperatur på omkring 23 grader. Derfor holder din cykel ikke bare længere, når den er parkeret i en opvarmet garage – det gør strømmen og dermed rækkevidden også.

Problemet med mange garager er blot, at de ikke er isoleret i en sådan grad, at det giver mening at opvarme dem. Mange vælger alligevel at tænde varmen derude, da det er rart at komme ud til en varm bil eller et varmt styr – og det er desværre spild af energi.

Bæredygtige garager er isolerede

Af førnævnte årsag er det allerede her værd at overveje, om man skal investere i en bæredygtig garage. Og bæredygtige garager er isolerede, så de holder på varmen så længe som muligt. Det betyder, at man ikke skal bekymre sig om, at varmen siver lige ud gennem væggene og diverse sprækker.

Men isolering er ikke det eneste, der gør en garage bæredygtig. Det er også en god idé at bruge bæredygtige materialer til at bygge garagen. Det kunne eksempelvis være FSC-mærket træ eller lignende.

En bæredygtig garage er ikke alt

At investere i en bæredygtig garage er et skridt i den rigtige retning. Men det er ikke nok til at gøre dig CO2-neutral. Hvad du kan gøre er at skifte bilen ud med en elcykel. Mange af os har ikke mere end 5-20 kilometer på arbejde, men alligevel kører vi.

Investér i stedet i en herre eller dame elcykel og sænk din belastning af klimaet, samtidig med at du sparer penge og får masser af motion. Der er bogstaveligt talt kun fordele ved at købe en elcykel – så det er bare med at finde den bedste el cykel til din nye bæredygtige garage.

Læs forbrugermagasinets el cykel testguide til damer og oplev en komplet elcykel test, der giver dig et overblik over, hvilken elektrisk cykel du skal vælge til at erstatte bilen med. Der er masser af lækre og velkørende dame elcykler derude.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.