Det er næppe gået din næse forbi, at vi går varmere dage i møde. Om få måneder tager vi faktisk hul på den første sommermåned, så hvis du drømmer om at tilbringe sommeren på en skøn terrasse, så bør du tage hul på projekt terrasse allerede nu.

I dette blogindlæg får du nogle tips til at anlægge den perfekte terrasse. Vi går ikke i dybden med selve anlægningen, men vi er sikre på, at du går herfra med en masse nyttig viden. Tøv derfor ikke med at læse videre.

Planlæg projektet grundigt og vær opmærksom på bygningsreglementet

Nogle gange i livet skal man bare springe ud i tingene og prøve sig frem. Andre gange giver det rigtig god mening at sætte sig ned og tænke alt igennem, inden man gør yderligere.

Når terrassen skal anlægges, anbefaler vi helt sikkert, at du bruger tid på at planlægge projektet. Du skal bl.a. tage stilling til, hvor stor terrassen skal være, hvor den skal placeres, hvordan den skal se ud og meget mere. Endvidere bør du undersøge, om du skal være opmærksom på noget mht. bygningsreglementet. Der er f.eks. regler for, hvor tæt en hævet terrasse må stå fra skellet. Tag højde for dette og andre regler, inden du går i gang med arbejdet.

Investér i kvalitetsrigtige havefliser

Drømmer du om en stor og flot terrasse, så bør du prioritere at få købt nogle kvalitetsrigtige havefliser. Så sikrer du nemlig, at din terrasse ikke kun er pæn og funktionel den kommende sommer, men de næste mange somre.

Du kan i den forbindelse besøge Skagen Beton, der fører et bredt udvalg af netop havefliser i høj kvalitet. Du kan f.eks. købe 30 x 30 havefliser i grå med en tykkelse på 5 cm.

Alliér dig med en hjælper

I princippet vil man godt kunne anlægge en terrasse på egen hånd, men selvom man er en dygtig håndværker eller handyman, så anbefaler vi, at man allierer sig med en hjælper. Nogle opgaver er nemlig lettere at løse, når man er to, og så er det i øvrigt rart at få nogle friske øjne på sit projekt. Måske ser din makker nogle udfordringer eller muligheder, som du ikke lige havde overvejet.

Undervurdér ikke betydningen af et solidt fundament

Skal du være sikker på, at dine havefliser på terrassen ikke synker eller skubbes op pga. f.eks. frost, så er det alfa og omega, at du får sikret et solidt fundament.

Det tager lidt tid at få lavet et godt fundament, men det kan have fatale konsekvenser at springe over dette trin. Undervurdér derfor ikke betydningen af et stabilt fundament.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.