image006-1 (1)

Inviterer du familie og venner til middag, så har du naturligvis et ønske om at være en så god vært som overhovedet muligt, men hvordan er man en god vært?

Modernebolig.dk har i dag fornøjelsen af at præsentere dig for en håndfuld gode råd om værtskab. Tag de mange råd til dig og bliv en endnu bedre vært.

1. Bestil mad i god tid

En god vært tager sig godt af sine gæster, så hvis du skal give gæsterne din fulde opmærksomhed, går det ikke, at du står i køkkenet halvdelen af aftenen. Den kløgtige vært bestiller gourmetmad ud af huset, da det uden tvivl er den nemmeste løsning.

Frimann’s Gourmet leverer gourmetmad til København, så du kan med fordel kontakte denne catering virksomhed, hvis du er bosat i København eller omegn.

2. Klæd dig anstændigt på

Det er mere end okay at gøre lidt ekstra ud af sig selv, når man skal være vært, men det er ikke desto mindre vigtigt, at dine gæster hverken føler sig over- eller underdressed. Du kan derfor gøre klogt i at lade dine flotteste og mest glamourøse kjoler blive hængende i garderobeskabet.

3. Giv alle gæsterne opmærksomhed

Selvom du (uden at sige det højt) ikke har det samme gode forhold til alle fra selskabet, så skal du så vidt muligt give alle gæsterne opmærksomhed. Det kan være en stor udfordring at give alle gæsterne lige meget opmærksomhed, hvis der er tale om et stort selskab, men du bør i hvert fald sikre dig, at dine gæster har det godt.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.