Er vin én af dine helt store interesser, eller har du bare altid et lager liggende af gode dråber, du skal nyde sammen med venner og familie? Så kan du vise din vinsamling frem og lade den være et vigtigt element i din boligindretning.

Hvorfor gemme god vin væk?

Vinflasker er smukke og dekorative. De fortæller noget om, hvem du er og hvilke flasker, du serverer for dine gæster. Hvorfor skulle de gemmes væk? Vinen skal selvfølgelig stå fremme, så alle dine gæster kan se den imponerende samling. Opbevar vinflaskerne i en stilfuld vinreol som både har en praktisk- og dekorativ funktion. Et godt valg er vinreoler i træ. Der findes mange forskellige varianter, som hver især har et unikt udtryk. Træet har en varme og en råhed, som spiller godt op mod vinflaskens mere kølige look. En vinreol i træ giver din vinsamling kant. Vælg én du finder interessant og som passer i din indretning.

Lad vinen få en central plads

Din vinsamling må gerne have en central plads i dit hjem. Betyder samlingen meget for dig, kan du faktisk indrette rummet efter den. Det bliver mere og mere moderne at lave et speciallavet køkken med mange små detaljer. Én af disse detaljer kan meget vel være en vinreol. Er du en rigtig vinkender, vil du nok gerne have, at vinreolen får en helt særlig plads. Skab fokus på vinen med det rette lys. Du kan anvende svage spots til at fremhæve flaskerne på den helt rigtige måde. Vær gerne kreativ når du indretter. Er du en dygtig gør-det-selv-mand, kan du også eksperimentere med at skabe din egen vinreol.

Fuldend indretningen

Indretter du med en vinreol, kan det være smart også at tilføje nogle elementer, som spiller godt sammen med vinen. Det kan være kogebøger, så du signalerer, at du er glad for god mad og vin. Det kan også være grønne planter, som skaber en flot kontrast til flaskernes dybe mørke farver. Er du både vinkender og entusiastisk omkring andre mad og drikkevarer, kan du skabe et meget fuldendt rum. Er du interesseret i krydderier, kan du sagtens placere vinreolen sammen med krydderihylden. Muligheder er der nok af! Dine gæster vil føle sig velkomne i et hjem, hvor du viser, hvem du er. Skinner din personlighed igennem, vil det være behageligt at opholde sig i din bolig. Når du er færdig med at indrette, kan du læne dig tilbage og nyde et forfriskende glas vin. Et behageligt rum med smuk indretning vil fremover give dig mange gode stunder, fester og middagsselskaber. Er du blevet inspireret? Så er det bare med at komme i gang.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.