Er du ved at planlægge en fest, så er det sikkert allerede gået op for dig, at det kræver rigtig meget arbejde, og at det er en noget tidskrævende proces at få styr på alt fra leje af festtelt eller lokale til bordpynt. Du behøver dog ikke at kaste håndklædet i ringen endnu, for der er noget, man kan gøre for at gøre det lidt lettere for sig selv. For eksempel kan man med fordel vælge at få mad og drikke leveret udefra. Det gør planlægningen af disse to ting – som fylder ret meget til festen – langt nemmere, og der er ikke lige så meget arbejde i dagene op til festen.

Få hjælp til madlavningen

Du har helt sikkert nogle søde familiemedlemmer eller gode venner, som er dygtige til at lave mad og kunne være villige til at hjælpe med madlavningen til festen. Hvis du spørger et par stykker, der kan stå for hver sit, så tager det en del af presset af dine skuldre, og du vil have mere tid til alt det andet, der også skal være styr på til festen.

Få maden leveret udefra

Catering er en rigtig god løsning til festen, hvis man ønsker at gøre festforberedelserne lidt nemmere for sig selv. Så skal man blot finde et godt cateringfirma, som har en menu, der passer til jeres behov og budget. Ved at få maden leveret udefra slipper man for selv at skulle stå for at lave det eller at få hjælp fra venner og familie. Alt, man skal gøre, er at vælge den menu, man vil have, og så bliver maden leveret lige til døren, klar til at blive spist, på selve dagen.

Køb drikkevarer løbende

Der skal helt sikkert købes drikkevarer i store mængder til festen, og siden der nok samtidig skal købes mange forskellige former for drikkevarer, kan det blive en ret stor mundfuld at købe det hele samlet. Man gør det langt lettere for sig selv, hvis man laver en liste over alle de drikkevarer, man skal bruge samt hvor meget, man skal bruge, og så løbende sørger for at få købt lidt ad gangen. Der kan ofte spares en del penge på drikkevarer, hvis man holder øje med gode tilbud. Øl og sodavand kommer ofte på tilbud, og det kan holde i lang tid, så det er bare med at få det køb ligeså snart, man har muligheden, så man kan få det ud af verden.

Der skal sikkert også købes flere forskellige vine til maden, men det kræver ofte et lidt større arbejde. Man skal nemlig først og fremmest bestemme, hvilke vine man skal have. Så snart det er på plads, skal man dog sørge for at få al vinen købt, så man er sikker på, at man kan få fat på det, man leder efter.

Ønsker man at have en bar til sin fest, så skal man også have købt drikkevarer til dette. For at spare sig selv for en del arbejde, kan man dog også vælge at leje en barløsning med bartendere. Hos cocktailkursus.dk kan du finde mange gode muligheder for catering til festen.

Når man køber drikkevarerne løbende i stedet for på én gang, er man sikker på, at man kan få det, man leder efter, og man sparer dermed sig selv for en del stress i dagene op til festen, hvor man vil have rigtig meget at se til.

Kolde drikkevarer til festen

Drikkevarerne til festen, skal naturligvis være kolde. Derfor skal man finde en måde at holde drikkevarerne kolde på i dagene op til festen. Man kan for eksempel leje et ekstra køleskab eller låne et af nogle venner eller bekendte, så man kan køle drikkevarerne ned på forhånd. Under selve festen, er det godt at have drikkevarerne liggende fremme – så ser de mere indbydende ud. Her kan man købe nogle store poser med is og putte det ned i en stor beholder sammen med drikkevarerne. Du kan købe isterninger til festen hos istilfest.dk. Så bliver isterningerne leveret lige til døren, hvilket altså vil sige, at der er en ting mindre, du skal tage dig af.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.