Spo1

Modernebolig.dk er sat i verden for at give dig en masse gode tips til din boligindretning. I dag får du en håndfuld relevante indretningstips, som hovedsageligt skal handle om, hvordan du kan modernisere dit hjem med træhylder og svævehylder.

Trænger dine vægge til at blive piftet lidt op, så kan du med fordel købe nogle nye trendy væghylder.

Få plads til det hele med moderne træhylder og svævehylder

Lider din bolig af pladsmangel, så kan du måske blive fristet til at gemme dine flotteste pynteting væk i skuffer og skabe. Selvom det er oplagt at opbevare ting og sager i netop skuffer og skabe, så er det ikke nødvendigvis den ideelle strategi. Du bliver derimod anbefalet at bruge dine pynteting som en aktiv del af din boligindretning.

Mangler du plads til malerier, plakater, vaser, planter og / eller lysestager, så vil det være oplagt for dig at investere i svævehylder, herunder svævehylder af træ. Se her, hvis du gerne vil købe hylder af højeste kvalitet.

Hylde træ

En træhylde tager sig godt ud i ethvert hjem, så hvorfor skulle træhylden ikke også passe ind i dit hjem? Der er efterhånden mange indretningsinteresserede danskere, som har erfaret, at man kan bringe æstetik ind i hjemmet med træhylder. Er du til praktisk og æstetisk indretning, så vil du med sikkerhed blive glad for at eje en træhylde.

Hylde egetræ / træhylde eg

Når du skal købe en træhylde, bør du gøre dig tanker om den ønskede træsort. Det er eksempelvis muligt at købe en træhylde af egetræ, men du kan også vælge mellem mange andre træsorter. Uanset om du er mest til den ene eller anden træsort, bør du vælge en håndlavet hylde.

Anbefaling: Nordisk træhylde af egetræ

Produkt: Håndlavet svævehylde af massiv egetræ (klik på linket for bestilling)

Det er ingen hemmelighed, at efterspørgslen på træhylder er større end nogensinde før, men hvilken træhylde skal man vælge, hvis man vil have kvalitet for alle pengene? Det vil vi gerne komme med et kvalificeret bud på.

Den udvalgte hylde er ikke en hvilken som helst hylde. Der er nemlig tale om en vaskeægte bestseller, som i årevis har stået i høj kurs på det danske marked. Feinsmecker garanterer, at du får leveret en fuldstændig unik træhylde, som ingen har magen til.

Snedkeren`s Favorit kan fås i mange forskellige størrelser. Du bliver ved bestilling bedt om at angive den ønskede bredde og længde.

Høj kvalitet er en selvfølge, når man bestiller en træhylde eller et andet træmøbel fra Feinsmecker. Leverandøren arbejder nemlig kun med de bedste udskæringer og tager altid højde for selv de mindste detaljer.

Snedkeren`s Favorit byder også på parallelle vinklede ender og en flot naturkant, som man ikke kan andet end at beundre. Det er yderst tvivlsomt, at man kan finde en mere autentisk, hyggelig og moderne hylde. Du er dog velkommen til at gøre et forsøg.

Træmøbler design

Feinsmecker er en af de leverandører, der ofte bliver omtalt og fremhævet, når der tales om møbler af træ. Leverandøren har nemlig mange års erfaring med at forhandle håndlavede træmøbler, herunder plankeborde, træstole, træhylder og meget andet.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.