I dag skal vi – lidt utraditionelt – dykke ned i en udvalgt webshop og deres unikke udvalg af plankeborde. Netop plankeborde står i rigtig høj kurs på det danske marked, hvorfor det giver mening at udgive en guide om dette. Drømmer du om et bord, der lægger op til timevis af hygge med familien, og som er nemt at vedligeholde, så vil et plankebord i høj kvalitet være det helt rette valg. Naturplank.dk vil i den anledning kunne hjælpe dig med at gøre din drøm til virkelighed.

Få et skræddersyet plankebord

At efterligne naboens eller kollegaens indretning er ikke ligefrem kreativt eller for den sags skyld hensigtsmæssigt. Derfor bør man i stedet forsøge at skabe en unik og personlig boligindretning, så ens hjem ikke kommer til at ligne 174.000 andre danske hjem. En af måderne, hvorpå du kan gøre dit hjem specielt er ved at handle skræddersyede møbler. Du vil f.eks. kunne udskifte dit masseproducerede spisebord med et plankebord.

Naturplank vil glædeligt hjælpe dig, der ved, hvad du vil have, og som kun stiller sig tilfreds med det bedste af det bedste. Her kan de nemlig byde ind med et skræddersyet plankebord, der f.eks. kan være fremstillet af egetræ eller valnøddetræ. Foruden at vælge træsort skal du tage stilling til parametre som længde, bredde, antal planker og bentype. Derudover skal du beslutte dig for, om du vil tilkøbe tillægsplader. Prisen på plankebordet vil helt suverænt afhænge af dine valg.

Udvalget begrænser sig ikke til spiseborde

Hos naturplank.dk finder du ikke kun et forblændet udvalg af spiseborde. De forhandler også en lang række andre møbler, der byder på trendy designs og solide materialer. Fælles for alle deres produkter er, at de er danskproducerede og leverer en rigtig lang levetid. Ønsker du at give dit hjem mere personlighed, så kan du med god grund overveje at se nærmere på forhandlerens udvalg af bl.a. sofaborde og bænke, som forhandles i mange forskellige størrelser, materialer osv.

Naturplank.dk ApS holder til i 6760 Ribe, hvor de ikke kun har kontor, men også et fysisk showroom. Er det vigtigt for dig at se, mærke og fornemme møblerne med egne øjne, inden du handler, så kig da forbi dette moderne showroom. Du finder adressen og åbningstiderne på deres hjemmeside. Har du ikke mulighed for at komme inden for de oplyste åbningstider, så kan du skrive eller ringe til kundeservice for en særaftale. Det kan som regel godt lade sig gøre.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.