Boligindretning er forbundet med rigtig mange omkostninger – især hvis opgaven lyder på at indrette et helt hjem. Du bør derfor, medmindre du er mangemillionær, lægge et budget og overveje dine prioriteter nøje. Uden en egentlig plan vil du hurtigt kunne brænde alle pengene af og fortsat mangle rigtig mange møbler og diverse. I artiklen vil vi kigge nærmere på områder som prissammenligning og finansiering.

Der skal ikke kun afholdes udgifter til møbler

Møbler er naturligvis den største udgiftspost, når det kommer til at indrette et hjem. Det er dog forkert at tænke, at møbler er det eneste, der skal købes. Der skal også lægges penge til side til mange andre køb. Når du har købt den ønskede sofa, seng, spisebord og så videre, så skal du på jagt efter følgende:

  • Tæpper
  • Gardiner
  • Lamper
  • Spejle
  • Vaser
  • Lysestager
  • Hylder
  • Skabe
  • Kommoder

.. og vi kunne blive ved.

Står du og skal flytte, og ejer du ikke noget af ovenstående, så står du over for at skulle foretage rigtig mange køb. Disse køb kan ruinere dig, hvis du ikke er opmærksom og bruger din sunde fornuft. I første omgang gør du dog klogt i at undersøge, hvad du mangler. I den proces bør du få helt styr på, hvad du skal bruge nu og her, og hvad der godt kan vente. Mens de færreste kan undvære et garderobeskab, så er det lidt nemmere at leve uden et sofabord. Er økonomien derfor stram, så er du nødt til at prioritere rigtigt.

100.000 kr. (+) er ikke urealistisk

Det er mere end svært at svare på, hvad det nøjagtigt koster at indrette et hjem. Det kommer nemlig an på rigtig mange ting. Først og fremmest afhænger det af, om man udelukkende vil købe designermøbler, eller om man fint kan klare sig med brugte møbler fra den lokale genbrugsbutik. Vælger man sidstnævnte løsning, så vil man godt kunne holde sig under 100.000 kr. Ergo vil dine krav til stand, design og mærke have stor indflydelse på dine udgifter i forbindelse med den planlagte genindretning / indretning.

Du kan låne til indretningen

Man kan som hovedregel godt indrette et helt hjem for 100.000 kroner, men har du ikke sparet op, så vil 100.000 kroner være et stort beløb. Derfor vil et lån måske blive taget til overvejelse. Er du ikke villig til at betale en formue for dit kommende lån, så sammenlign lån til boligen på linket. Det betaler sig at sammenligne renter og gebyrer på forbrugslån.

– Ingen –

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.