Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen.

I Danmark har der siden tidernes morgen været tradition for at markere 50 års ægteskab med en stor fest, mere specifikt en guldbryllupsfest.

I en tid hvor skilsmisser hersker, og hvor dating-apps får større og større magt, er det en stor bedrift at have været gift i så mange år. Denne bedrift bør fejres med manér, og hvad vil hertil være mere oplagt end at invitere den nærmeste familie til en velplanlagt fest i hjemmet?

Du kan skabe de perfekte rammer for en god dag og aften i godt selskab, hvis du rengør hele dit hjem og desuden bruger kræfter på at pynte hjemmet fra top til tå.

Guld, guld og mere guld

Der er al mulig god grund til at kigge efter farverige festartikler, når der skal vælges pynt til guldbryllupsfesten. Guld bør være den dominerende farve, men du kan også købe festartikler i farverne blå og rød, hvis du vil skabe en mere festlig oppyntning.

Er du meget traditionelt anlagt, så vil det være ideelt for dig at gå efter festartikler i guld. Jo mere guld, desto bedre, da der trods alt er tale om et guldbryllup. Vil du gerne undgå, at hele dit hjem bliver guldfarvet, så kan du købe en hvid dug og en blå bordløber for at skabe et mere afdæmpet udtryk.

Husk den røde tråd, når du køber bordpynt

I dag kan man købe stort set alle former for bordpynt til guldbryllupsfester og andre festlige lejligheder, men det er med garanti ikke alt bordpynt, der matcher det, du søger. Med hensyn til oppyntning af festborde er det altafgørende, at man husker den røde tråd. Det er f.eks. meget væsentligt, at du tænker over, hvilke farver der passer sammen.

Herunder får du inspiration til, hvad du kan købe og bruge til bordopdækningen:

  • Bordløber og dug
  • Lysestager
  • Gæstebøger
  • Rosenblade
  • Servietter
  • Balloner
  • Bånd og sløjfer

Føler du dig ikke tilstrækkeligt godt forberedt endnu, så bliv klar til guldbryllup her.

Skab hygge med flotte lyskæder

Vil du gerne skabe en endnu mere hyggelig atmosfære i dit hjem, så skal du ud at investere i nogle flotte lyskæder. Lyskæder bidrager positivt til atmosfæren og hyggen i hjemmet – både indendørs og udendørs, hvorfor det bestemt er værd at bruge penge på.

Hvad enten du leder efter lyskæder til indendørs- eller udendørs brug, så find lyskæder her. Der findes både korte og lange kæder i forskellige farver og stilarter. Du kan dermed være ganske sikker på, at der også findes en lyskæde efter din smag. Få evt. hjælp til at sætte lyskæderne op i dit hjem, hvis det volder dig problemer.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.