Spo1

Selvom du har nok at se til med at indrette din bolig, læse boligmagasiner og shoppe møbler til hjemmet, så skal du huske at give dig selv tid til at slappe af.

Føler du, at dagene flyder sammen, og har du brug for et energiboost, så er det nu, du skal bestille den rejse, som du har længtes efter i månedsvis. Du kan f.eks. sætte kursen mod Kroatien, hvis du endnu ikke har haft fornøjelsen af at opleve dette skønne land.

Kroatien er befolkningsmæssigt næsten på størrelse med Danmark, men det er så også en af de eneste ligheder mellem Kroatien og Danmark. I dette inspirationsindlæg kan du læse alt om, hvad du kan forvente af landet. Læs og bliv klogere.

De mest interessante kroatiske seværdigheder

Kroatien er ganske rigtigt et lille land, men der er ingen grund til at undervurdere de kroatiske seværdigheder. Der er nemlig masser at se og opleve i det centraleuropæiske land. Nedenfor får du nogle forslag til, hvad du kan opleve:

  • Old Town (Dubrovnik)
  • Diocletians Palads (Split)
  • Lungo Mare (Opatija)
  • Veliki Slap (Plitvice Lakes National Park)
  • Porec Old Town (Porec)
  • Cavtat Seaside Promenade (Cavtat)

Seværdigheder er et vidt begreb, så du bør for din egen skyld indsnævre din søgning. Søg efter museer, parker, sejlture, spacentre eller noget helt femte. Det kan varmt anbefales at besøge nogle af de byer med flest seværdigheder. Det omfatter bl.a. Dubrovnik, Split og Zagreb.

Har du mod på det, så kan du leje en bil og køre fra by til by, så du oplever så mange byer som muligt. Du har også mulighed for at køre med taxa og bus, hvis du ikke har kørekort eller bare ikke ønsker at køre på rejsen.

Feriebolig Kroatien – Find den rette bolig

Du har nu fundet ud af, hvilket land du vil besøge – så langt, så godt.

Næste trin handler om, at du skal booke det ideelle feriehus. Det er ikke svært at finde et ledigt feriehus, men det er straks værre at finde det helt rigtige hus til hele familien.

  • Feriehus i Kroatien (book online for at spare tid og penge)

Lav en simpel søgning på feriehus Kroatien eller feriebolig Kroatien for at danne dig et overblik over de aktuelle muligheder. Husk at have dit budget med i tankerne, når du søger.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.