Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen.

At renovere et badeværelse kan være, men er ikke nødvendigvis dyrt.

Artiklen kommer til at handle om, hvordan man kan gennemføre et større eller mindre renoveringsprojekt uden at skulle sælge bilen eller andre større værdier. Lad os gøre dig klogere på, hvordan du skal gribe det an, hvis du skal gøre din drøm om et moderne og praktisk badeværelse til virkelighed.

Optag et realkreditlån

I indledningen kunne du læse, at det ikke nødvendigvis koster en formue at renovere badeværelset, men det er ikke lig med, at du ikke skal låne penge. Den økonomiske hjælp er nær.

Du bør i første omgang indhente et lånetilbud fra dit foretrukne realkreditinstitut, så du kan få svar på, om det kan betale sig at låne penge. Dit realkreditinstitut vil sidenhen kunne fortælle dig, hvordan du kan spare store summer på realkredit ved at låne i friværdi, indfri dyre lån og meget mere. Er du indstillet på at optage et realkreditlån, så læs mere her.

Lav så meget som muligt selv

Det er en stor mundfuld at renovere et badeværelse, hvorfor du næppe kan gøre det hele selv, ifald du også har et fuldtidsarbejde og en familie at passe. Vil du gerne holde dine renoveringsudgifter nede, så skal du lave så meget som muligt selv. Står du blot for 50 % af arbejdet, så har du allerede sparet mange tusinde kroner.

Gør-det-selv renovering bør kun praktiseres af boligejere, som ved hvad de foretager sig. Er du ikke ligefrem den fødte handyman eller handywoman, så bør du holde dig fra de tekniske og krævende opgaver. Du risikerer nemlig at gøre mere skade end gavn, hvis du ikke besidder nogle reelle håndværkerevner.

Gør dine indkøb online

Hvad enten du ønsker at renovere dit nuværende badeværelse, eller om du ønsker at montere et helt nyt badeværelse, så skal du købe forskellige ting og sager. Der er nogle indkøb, der skal gøres med det samme, mens andre kan vente. Er du i tvivl om, hvad du skal købe til dit kommende badeværelse, så kan du finde inspiration nedenfor:

  • Toilet
  • Badekar
  • Brusekabine
  • Bruseslange og brusehoved
  • Håndvaskarmatur
  • Håndklædetørre
  • Vask

Ovenstående ting udgør blot en mindre andel af de ting, du kan købe til dit nye badeværelse. Du kan finde endnu flere moderne ting til dit badeværelse her. I stedet for at køre fra butik til butik kan du gøre dine indkøb online og dermed spare tid. Sørg for at tage højde for både mål, design og sikkerhed, når du køber ting til badeværelset.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.