Tendenser i modeverdenen såvel som i møbelverdenen kommer og går, men der vil altid være nogle trends, der er kommet for at blive. Her kan nævnes de runde spiseborde, der har taget møbelkunderne og indretningsentusiasterne med storm. Runde spiseborde er blevet populære, og vi forstår godt hvorfor! Med et sådant spisebord bliver det muligt at holde større middagsselskaber uden at gå på kompromis med pladsen i hjemmet. Har du i nogen tid overvejet at investere i et rundt bord, der kan fungere som et spisebord i dit hjem, kan du læse mere om alle fordelene herunder.

Formen på dit spisebord har meget at sige

Før i tiden var det de firkantede spiseborde, der prydede de danske hjem, og var det sted i hjemmet, hvor man samledes sig omkring et godt måltid mad. Ulempen ved de firkantede borde er dog, at de ikke kan have mange gæster siddende omkring det, hvis man ønsker at holde hyggelige brætspilsaftener eller andre underholdende begivenheder sammen med vennerne. Det er her, at det runde spisebord kommer ind i billedet og gør det muligt at invitere endnu flere venner hjem til hyggelige stunder. Det runde spisebord kan give plads til flere gæster på én gang og på samme tid være det oplagte midtpunkt for ens bolig.

De runde borde er af denne grund blevet enormt populære og særligt, hvis de er fremstillet af en træsort. Eksempelvis er et rundt sildebensbord blevet et must i mange indretninger og kan være med til at sætte et personligt og naturligt præg på boligens indretning. Sildebensteknikken kræver håndelag og snilde at udføre, og et håndlavet bord i denne stil vil være en smuk tilføjelse til ethvert hjem.

Øget fokus på de hyggelige stunder

Som nævnt tidligere, var det de firkantede spiseborde, der fungerede som en fast del af ethvert hjems indretning. Det kan der være mange grunde til, men én af dem er helt sikkert, at der før i tiden var fokus på det praktiske aspekt i et spisebord. De firkantede spiseborde blev brugt til at servere maden til de forskellige måltider og ikke så meget andet. I dag er der kommet et øget fokus på de hyggelige stunder, man som familie og vennegruppe kan nyde med hinanden. Det er af denne grund, at de runde borde er blevet en fast del af indretningen i dag, netop fordi de tillader hygge og fællesskab på en helt anden måde, end andre spiseborde kan.

Med et rundt bord er der, som nævnt tidligere, plads til at flere mennesker kan sidde omkring det og nyde en underholdende aften med eksempelvis brætspil eller et godt måltid mad. For dig, der ynder at invitere venner og familie hjem til særlige lejligheder, vil et sådant bord være fantastisk til at samle folk. Rent visuelt er et rundt bord også mere æstetisk og kan indgå i mange forskellige typer af indretningsstile. De fleste runde borde kan du få i et hav af forskellige materialer, hvor det i øjeblikket er populært at vælge en træsort, der passer ind til resten af indretningen.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.