Sponsoreret indhold

Nogle gange trænger soveværelset eller stuen til en opfriskning. Til at starte med kan det måske virke uoverskueligt, for hvor og hvordan skal du starte? Heldigvis behøver det hverken at være besværligt eller at koste en formue at renovere et værelse. Læs med herunder og få tips til at skabe et helt nyt rum ved hjælp af vægfarve og belysning.

Her starter dit værelsesprojekt

Når du renoverer dit værelse eller din stue, er det smartest at starte med at male væggen. Intet bringer så god energi og lyser et rum så godt op som nymalede vægge. Du kan herefter vælge at beholde den samme indretning og møbelplacering som før, da rummet vil fremstå friskt og lyst med nymalede vægge. Du skal om ikke andet huske at grunde væggene, inden du maler dem. En grunder gør nemlig, at malingen hæfter sig bedre til væggene, hvorved de friskmalede vægge vil stå skarpt i mange år. Klik her for at finde maling, grunder samt andre produkter i topkvalitet fra kvalitetsmærker.

Gør det selv

Det er tilfredsstillende at skabe nye løsninger til boligen. Derudover sparer du både penge og tid ved selv at male dit værelse, og det kan sagtens gøres på en dag. Hvis I endda er to om arbejdet, kan det gøres på blot et par timer. Foruden maling og grunder skal du også bruge:

  • Malertape
  • Malerpensler og malerrulle
  • Afdækning til gulvet

Alt i alt er det en nem og billig investering selv at male sine vægge, og det er en holdbar løsning, du vil få gavn af i mange år.

Få den rette belysning

Det er ikke kun farven på væggen, der skaber stemning i dit hjem. Belysningen i et rum præger i høj grad rummets atmosfære. Værelsesrenoveringen bliver først fuldendt, når belysningen komplimenterer rummet. Hvis du leder efter en ny lampe til værelset, så er en Bloomingville lampe værd at overveje. Inden for Bloomingville lamper kan du finde både pendel-, bord-, væg- og gulvlamper i forskellige størrelser og materialer.

Nogle lamper er designet til at sprede lyset, mens andre lamper centrerer lyset ét bestemt sted. Gulvlamper vil som regel sprede lyset, mens væg- og bordlamper har en tendens til at centrere lyset. Der er fordele og ulemper ved alle lampetyper.

Gør renoveringen overskuelig for dig selv

Med nymalede vægge og ny belysning vil dit rum fremstå lyst og friskt. Du behøver ikke at investere i nye, dyre møbler for at skabe forandring i hjemmet, når du selv kan fikse en let renovering. Ergo behøver det ikke at være en større videnskab at renovere et værelse, hvad enten det er stuen eller soveværelset, som trænger til en kærlig omgang.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.