Er du også træt af internetforbindelser, som kun virker i nogle dele af huset eller lejligheden? Vi giver dig her nogle tips til, hvordan du får den perfekte internetforbindelse overalt i hjemmet.

Men hvad kan man så gøre for at sikre sig den perfekte internetforbindelse overalt i hjemmet? Hvis du som de fleste danskere bruger Wi-Fi som din primære forbindelse, skal du først og fremmest sikre dig, at dit tekniske udstyr fungerer optimalt. De fleste Wi-Fi-routere har en opdateringsfunktion indbygget, men det kan være en god idé at genstarte routeren hver 14. dag for at sikre, at den fungerer.

Dernæst skal du sikre dig, at routeren er placeret optimalt. Ikke alle rum er optimale til at placere routeren i, og hvor du placerer den i et rum har også betydning. Skal vi være helt ærlige, er routere ikke de mest æstetiske objekter, og det kan være fristende at gemme dem af vejen i et skab eller bag døren, så vi ikke behøver se på deres konstante blinken og de store grimme kabler, som følger med. Desværre kræver en optimal internetforbindelse lige præcis det modsatte: Routeren skal placeres midt i huset for at dække så bredt som muligt og gerne ude i det åbne rum, hvor der ikke er vægge og andet, som kan blokere for signalet. Hvis der er antenner på routeren, så sørg for at de vender opad, ligesom det kan være en god idé at sætte routeren på et højt sted.

Wi-Fi-booster til større beboelser

I dag bruger vi internettet til rigtigt mange aktiviteter, og det er ikke altid, at vi sidder i sofaen, når vi skal på nettet. Derfor er det vigtigt, at internettet virker optimalt, lige meget hvor i huset du befinder dig. Vi bruger internettet til både letter gøremål som Googlesøgninger, nyhedslæsning og sociale medier, til ting som trækker et tungere læs på vores internetforbindelse som streaming af film og online spil på casinoer som https://www.mrgreen.com/da/. Det er i den forbindelse særligt vigtigt med et stærkt internetsignal og en stabil forbindelse, da vores film ellers hele tiden ville blive afbrudt, og vores spil på Blackjack og Roulette kunne risikere at stoppe, mens vi var tæt på at vinde den helt store gevinst.

Bor du i et større hus eller en lejlighed med mange værelser, kan det tilmed være nødvendigt at anskaffe sig en Wi-Fi-booster eller have mere end en router. Du kan også bruge et af de mange værktøjer, som hjælper dig med at visualisere din netværksdækning. Du kan fx bruge Heatmapper eller inSSIDer til at finde de steder, hvor din Wi-Fis signal er stærkest og svagest. Bor du i tæt bebyggede områder, kan der desværre være ting, du ikke har indflydelse på, som kan påvirke signalet. Husk, at I er mange på lidt plads, som skal deles om frekvenser, der breder sig mellem lejlighedernes vægge. Selv kan du fjerne objekter som mikroovne og mobiltelefoner, der ”stjæler” Wi-Fi’en frekvens, men det kan være sværere at gøre noget ved naboerne.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.