Den romantiske stil er populær og det med god grund! Det er skønt at komme ind i en bolig, der emmer af den drømmende atmosfære, som kan frembringes med simpel indretning. Den romantiske stil er en bred betegnelse for mere specifikke trends, eksempelvis den skønne sydfranske landstil eller den nostalgisk New-England-stil. Den danske sommerhusstil med marineblå og blå/hvide striber kan også lande i kategorien. Det er op til dig at fortolke din helt egen stil. Kun på den måde kan det blive nøjagtigt, som du ønsker!

At skabe et romantisk look er muligt, uanset om du bor i en villa eller en lejlighed. Ofte er der ekstra god atmosfære at hente i ældre boliger med trægulve og stuklofter. Men frygt ikke, hvis du bor et sted, hvor romantikken ikke er givet på forhånd. Det kan stadig lade sig gøre!

Få stilen

  • Hvid, hvid, hvid! Farven over dem alle, når det handler om at skabe lethed og et romantisk look. Det er grundfarven, og derefter kan du vælge andre farver til – men hold dig til milde farvetoner, som ikke er for opsigtsvækkende.
  • Florlette gardiner. Gardiner kan som intet andet skabe stemning i et rum. Når du ønsker at skabe et romantisk udtryk, kan du med fordel vælge lette stoffer. Eksempelvis kan du lade dine vinduerne omkranse af lange, hvide hørgardiner, der giver et naturligt, men samtidig elegant udtryk. Lad gardinbussen i København køre forbi, og få hjælp til at finde de rette gardiner, bestil-gardinbussen.dk.
  • Blomster og planter. Tag naturen med ind, dyrk planter i kummer og potter, lad smukke vaser pynte og fyld dem med simple blomster.
  • Når dine møbler og ting har patina og sjæl, bliver der naturligt skabt en særlig stemning. Det er fascinerende at tænke på, hvordan et møbel kan have levet i mange år og stadig være smukt.
Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.