Pris og kvalitet hænger som regel sammen, hvorfor du måske tvivler på, at den billigste håndværker også kan være den bedste. Det burde ikke kunne lade sig gøre, men der er rent faktisk mulighed for at få udført kvalitetsarbejde uden at betale en formue. Dette vil vi fortælle dig meget mere om i denne artikel.

Indhent ikke kun ét tilbud

Du kan med rette nøjes med at indhente ét tilbud, hvis du ikke ønsker at spare penge.

Det er muligt, at du har fået tilbudt en pris, som er lavere end gennemsnittet, men har du undersøgt, om der findes billigere håndværkere i lokalområdet? Ellers bør du undersøge det. Det bedste man kan gøre er at indhente tre eller flere tilbud. Det kan du gøre via bygga.dk eller en anden digital sammenligningstjeneste. Det gode ved disse tilbudstjenester er, at du ikke forpligter dig til at sige ja til et af de tre tilbud, hvis du ikke er tilfreds med nogen af dem.

Du indhenter tre tilbud fra lokale håndværkere ved at beskrive din opgave og i samme ombæring indtaste dine oplysninger. Herefter vil du blive kontakt af en håndfuld lokale virksomheder. Tak ja til ét af dem eller indhent endnu flere tilbud.

Stir dig ikke blind på prisen

Det er farligt at stirre sig blind på prisen. Du risikerer nemlig at være så prisbevidst, at du helt glemmer at tjekke, om håndværkerfirmaet har et godt eller dårligt ry i branchen. Det er jo ikke holdbart at vælge et firma, som er kendt for at lave fejl, overskride deadlines m.v. Så kommer du i hvert fald til at fortryde, at du kun har haft fokus på prisen.

Foruden at indhente et tilbud bør du være nysgerrig og spørge ind til firmaets kompetencer, referencer m.v. Du bør i den forbindelse mærke efter, om du føler dig tryg ved firmaet. Det er jo lidt af en tillidserklæring at overlade en byggeopgave e.l. til et hidtil ukendt firma. Læs med god grund nogle af de mange offentlige anmeldelser af håndværkerfirmaet på nettet, inden du skriver under på en aftale.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.