Et plankebord er ikke bare et plankebord. De fine plankeborde bliver i dag fremstillet i en verden af forskellige træsorter, prisklasser tykkelser, designs, størrelser og med forskellige detaljer. Derfor skal man som forbruger være ekstra opmærksom, når man skal finde det helt rigtige bord til hjemmet. Der er nemlig mange muligheder.

Gå efter dansk kvalitet

Dansk kvalitet er bare bedre – især når det gælder møbler.

Der er op til flere fordele ved at købe et plankebord hos en dansk virksomhed. Den vigtigste fordel er selvfølgelig, at du er sikret et kvalitetsbord, idet dansk kvalitet er lig med høj kvalitet. Det er i øvrigt altid en god ting at støtte danske virksomheder, da de som bekendt er med til at holde vores samfund i gang.

Woodstyle er en af de danske virksomheder, du bør holde øje med, hvis du foretrækker at købe danskproducerede møbler. Alle deres møbler – lige fra plankeborde og sofaborde til bænke – er nemlig produceret på dansk jord. Woodstyle har foreløbigt leveret over 670 håndlavede plankeborde til tilfredse danske kunder.

Gør dig klog på de forskellige træsorter

For at finde det helt rette plankebord er du nødt til at sætte dig ind i, hvad der kendetegner de forskellige træsorter. Du skal nemlig snart tage stilling til, om dit bord skal være fremstillet af egetræ, fyrretræ, bøgetræ eller en helt fjerde træsort.

Man går som regel aldrig helt galt i byen ved at købe et plankebord i eg, hvorfor vi varmt kan anbefale at gå efter netop et egetræsbord. Din forhandler kan helt sikkert fortælle dig alt om, hvordan du skal pleje og vedligeholde dit plankebord, hvis du skulle være i tvivl.

Indhent et tilbud på det ønskede bord

Slutteligt skal du have indhentet et tilbud på dit drømmebord. Det kan du gøre ved at udfylde en online tilbudsformular med dine kontaktoplysninger og dine ønsker til plankebordet. Her er det især vigtigt, at du angiver den ønskede træsort og ønskede størrelse på bordet.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.