Når det kommer til kloakarbejde, så findes der både slamsugning og kloakspuling. Forskellen på de to er, at en slamsuger suger alt affald og skidt ud af kloakken på en mere grov måde, end når der gøres brug af spuling.

Her ville det være en god idé at få professionel hjælp til slamsugning. En slamsuger er nemlig en stor maskine med lange rør eller lange slanger, som gør det muligt at rense kloaksystemer, som går langt ned under jordens overflade, hvor man normalt ikke selv kan nå ned til uden hjælp.

Hvornår er det værdifuldt at bruge slamsugning?

Du har som sagt oftest brug for slamsugning, når dine kloakrør er tilstoppede, og det sker en gang imellem. Der kan være mange forskellige tegn på, at kloakrørene er tilstoppede. Når du for eksempel opdager en ubehagelig lugt fra kloakken eller gennem dine afløb, så er det et af tegnene på, at dine afløb skal renses. Et andet tegn kan være, at vandet stiger op gennem kloakken eller bliver tilstoppet, når vandet skal løbe rundt i toilet og afløb.

Når det grove arbejde er nødvendigt i anledningen af kloakarbejde, så er det godt at bruge en slamsuger. Til blandt andet sivebrønde og pumpebrønde vil slamsugning være en nødvendighed for at kunne suge de store mængder af affald, blade og andet skidt op.

De fleste mennesker ville nok prøve at undersøge problemet først, for hvis det viser sig, at din rensning ikke kunne løse det opståede problem, så kan det skyldes en irriterende tilstopning eller problemer med afløbet. Hvis der er noget, der er tilstoppet, og det stikker dybere, end hvad du normalt kan klare med afløbsrens eller en tur med en svupper, så er det her, at slamsugeren og den professionelle hjælp er nødvendig.

Hvor skal jeg søge hjælp til en slamsugning?

Det kan være svært at vide, hvornår og hvordan man skal konstatere et problem med kloakken, og så er der selvfølgelig også årsagen. Det kan derfor være en god idé at søge online gennem hjemmesider, hvor du enten kan få lov til at kontakte en autoriseret kloakmester og få gode råd, eller om nødvendigt få fat på professionel hjælp til slamsugning og rensning af dine kloakker. På den måde er du nemlig sikret, at du er dækket med gode råd og hjælp, hvis der skulle opstå et problem, eller du skal finde frem til årsagen.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.