Som hundeejer er du ansvarlig for at passe godt på din hund. Du skal ikke kun sørge for at pleje og opdrage den. Du skal selvfølgelig også sørge for, at den ikke forlader din grund og generer naboerne. De fleste elsker hunde, men faktum er, at man kan blive straffet med halvstore bøder, hvis ens hund strejfer omkring uden for ens grund. Af følgende grund er det alfa og omega, at man holder hunden i haven.

Gå på udkig efter et praktisk hegn

Dyrehegn i traditionel forstand er primært egnet til indhegning af køer og får, men kan selvfølgelig også bruges til andre formål. Disse hegn fremstilles i mange forskellige størrelser og materialer, hvorfor du med sikkerhed kan finde et hegn, som passer til din have. Er du ikke så begejstret for traditionelle dyrehegn, kan du overveje at investere i et flethegn eller et andet havehegn.

De fleste boligejere har fået den opfattelse, at det koster en mindre formue at indhegne haven. Det behøver det dog ikke at gøre. Vi er i hvert fald bekendt med en forhandler, som kan tilbyde dig et billigt hegn. Denne forhandler bør du klikke dig forbi, hvis du vil blive klogere på, hvilke hegntyper der udbydes til private.

Hegnet skal være tilstrækkeligt højt

Da de fleste hunde kan hoppe højt, er det alfa og omega, at hegnet har en god højde. Ellers risikerer man nemlig, at hunden stikker af, når den får muligheden for det. Større hunde kan springe mellem 1,6 og 1,8 meter, hvorfor hegnets højde ikke er en helt ubetydelig faktor. Hvor højt dit hegn skal være afhænger af, om du er den heldige ejer af en labrador, bomuldshund, pitbull eller en helt fjerde race.

Hold din hund i baghaven

Selvom de fleste boliger byder på både for- og baghave, så anbefaler vi, at man hovedsageligt lader hunden strejfe rundt i baghaven. Det bør man i hvert fald gøre, hvis hunden udviser aggressiv adfærd, når den hører forbikørende køretøjer og / eller fodgængere. Alternativt skal du kunne klare hundens gøen fra morgen til aften. Det kan du næppe.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.