Løbende med at vi får mere viden om vores kæledyr, så bliver de også sat mere i fokus. Folk har fritgående kaniner i hjemmet, katte med gigantiske kattetårne – men hvad med hunden? Der er flere ting, som hunden har brug for og andre ting som den ville have glæde af.

Under de nødvendige ting indgår:

  • Strigler
  • Vandskål
  • Madskål
  • Hundesnor
  • Negleklipper

Nice to have til hunden i hjemmet

Med hensyn til nice to have ting til hunden, så er det primært forskellige typer af legetøj og komfort. Af legetøj indgår både legetøj såsom bolde, der kræver noget af hundens fysik, men også aktivitetslegetøj, der træner hundens hjerne.

Hvad angår komfort, så er der nogle hunde, som har brug for et hundedækken, fordi de ikke kan holde varmen om vinteren. Dette gælder primært små hunde. Men der er en ting inden for hundeudstyr, som rigtig mange glemmer, nemlig hundesengen.

Hunde er magelige dyr og vil elske en blød hundeseng

Selvom hunden har godt med pels og ikke har problemer med at holde varmen, så er det alligevel rart for den at have et dejlig blødt sted, hvor den kan sove trygt og godt. Hunde kan faktisk godt lide at have sin egen base, hvor de nærmest har deres eget sted i huset, ligesom børnene har deres eget værelse. Her vil en hundeseng være et rigtig godt bud på en god base.

Man kan sagtens få pæne senge til hunde, der passer til indretningen i den moderne danske bolig. Ikke alle senge til hunde er polstret med billeder af kødben og skrigende farver.

Hundesenge er også for store hunde

Det er heller ikke kun for de helt små hunde. Man kan sagtens få en pæn og god hundeseng på 120 cm i længden, som passer til de større hunde. Med en hundeseng i et stilet design, behøver man ikke at gemme den væk ude i gangen eller bryggerset. Den kan sagtens indgå som en del af indretningen i boligen på lige fod med sofaen og de øvrige møbler. Dette vil også få hunden til at føle sig rigtig velkommen og som en del af familien.

Hunden vil hurtigt lære, at hundesengen er dens. Man kan eventuelt placere den der, hvor hunden foretrækker at ligge – med mindre det er under spisebordet eller andre upraktiske steder, naturligvis. At give hunden en hundeseng er en rigtig smuk gestus, som din hund vil være dig evigt taknemmelig for. Så kan det måske også være, at du kan få sofaen for dig selv.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.