Det er populært som aldrig før at træne derhjemme.

Det kommer muligvis som et chok for dig, hvis du har været meldt ind i et fitnesscenter og har oplevet, hvor proppet de danske fitnesscentre kan være om eftermiddagen. Det er ikke desto mindre den pure sandhed, at mange aktive danskere ynder at træne i eget træningsrum.

Besøgte du denne side for at få svar på, hvordan du skaber de bedste rammer for din hjemmetræning? Så skal du lige vente lidt med at forlade siden. Hjælpen er nemlig nær.

Gå aldrig ned på maskiner og udstyr

Nogle aktive mennesker vil mene, at man sagtens kan træne derhjemme, hvis man bare har en træningsmåtte, en træningselastik og en træningsbold. Der er måske noget om snakken, men det kan altså være svært at klare sig med så lidt udstyr. Skal din hjemmetræning være så effektiv, udfordrende og afvekslende som muligt, skal du sætte de bedste rammer ved at investere i maskiner og udstyr.

Dyrker du hovedsageligt cardio, så skal du kigge nærmere på nogle af de mange motionsmaskiner som løbebånd, crosstrainere og motionscykler. Er du mere til styrketræning og bodybuilding, skal du anskaffe dig en træningsbænk, håndvægte, vægtstænger og ikke mindst vægtskiver. Man kan komme langt med ti tusinde kroner, hvis man ikke har noget imod at købe brugte maskiner og udsyr.

Træningsuret er blevet et must-have

For at danne de bedste rammer skal man selvfølgelig købe både maskiner og udstyr, men det er ikke alt. Du får også brug for et træningsur, så du kan analysere og evaluere din træning.

Pulsur, sportsur, aktivitetsur og træningsur – kært barn har mange navne. Du kan med denne type ur måle både puls, blodtryk, kalorieforbrug og antal skridt i forbindelse med din træning og andre aktiviteter. De mest avancerede træningsure leverer også notifikationer om nye beskeder og opkald.

I dag er træningsuret ikke bare et nice-to-have, men et must-have. Du fortjener også at eje et træningsur, hvis du har ambitioner med din træning og gerne vil blive klogere på din udvikling.

Alle har råd til et træningsur. Der findes ganske rigtigt nogle få dyre træningsure, men der findes altså også mange fine ure, som kan erhverves for under tusinde kroner. Af følgende grund har såvel amatører som professionelle sportsudøvere mulighed for at investere i et intelligent træningsur. Du kan med fordel købe et let, vandtæt og funktionsdygtigt ur. For at opnå den største besparelse bør du handle på nettet.

Sådan finder du dit ideelle træningsur

Hvad stiller man op, når man er på udkig efter et træningsur og har svært ved at vælge mellem de mange hundrede forskellige varianter?

Så slår man koldt vand i blodet og forsøger at danne sig et overblik. Når du har fået skabt det nødvendige overblik, kan du begynde at pege de ure ud, som umiddelbart lever op til dine krav og ønsker. Du bør forud for dette step have gjort dig nogle tanker om, hvilke parametre der er de vigtigste for dig. Du kan for eksempel blive enig med dig selv om, at dit kommende ur skal have indbygget kalorietæller, skridttæller og stopur. Jo flere avancerede funktioner du ønsker, desto højere må du forvente, at prisen bliver.

For lettere at kunne overskue de mange træningsdata kan det være en god idé at vælge et træningsur med medfølgende app, så man kan tracke relevant data via sin smartphone. Start din søgen på det perfekte træningsur på nettet.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.