Fokus på boligindretning er ikke en ny ting for langt de fleste danskere. Den danske tradition for design og netop indretning er en, som er dybt forankret i mange af os. Det betyder blandt andet, at mange af os gerne vil gøre noget ekstra for at sikre, at det hjem, vi bor i, er bedst muligt tilpasset hele familien – uden naturligvis at gå ned på god indretning.

Et hjem med fokus på belysningen

Vores hjem kan være vidt forskellige. Både i størrelse, i stil og i layout. Nogle holder mere af store og åbne rum med masser af plads, og andre foretrækker mindre rum, hvor der mere kan fokuseres på at skabe stemning og hygge.

Det handler i bund og grund om at skabe et hjem, hvor der er plads til hele familien. Og et led i denne proces er at finde frem til en god belysning. Det kan være det rigtige valg af glødepærer, et fokus på at finde lækre lamper eller måske endda at lege lidt rundt med mulighederne for at skabe forskellig belysning i hjemmets forskellige rum.

Hvordan afspejler du dig i dit hjems indretning?

Et andet fokuspunkt, du med stor fordel kan se ind i, handler endnu mere om selve indretningen af dit hjem. For vi kan alle se og læse i forskellige indretningsmagasiner og boligblade og finde frem til en stil, vi kan lide. Men vil det resultat egentlig afspejle dig?

Et godt indrettet hjem er ét, hvor der er plads til hele familien, og ikke mindst hvor man kan mærke familien. Der må godt være personlighed – ja, det er næsten helt nødvendigt.

Du skal altså lede efter måder, hvorpå du kan få dig selv ind i hjemmet. Det kan være personlige billeder, hjemmelavede projekter eller noget helt tredje. Hvis der er en god historie, kan du også bruge den i indretningen.

Hjemmet – her lader vi op og slapper af

Det handler i bund og grund om at finde frem til en indretning, som er indbydende. Du skal gerne have lyst til rent faktisk at opholde dig i dit hjem.

For vores hjem er det sted, hvor vi kan få lov til at lade op efter en lang og hård dag. Det er der, vi skal kunne være os selv uden nogle former for forpligtelser. Fortællingen om et hjem, der kan rumme os, bør være en prioritet for alle.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.