Foråret er på sit højeste, og varmen er begyndt at komme til det danske land. Derfor er det også for alvor på tide at få bragt den hyggelige stemning inde fra huset ud på terrassen. Foråret er det perfekte tidspunkt til at skabe en sommerlig og varm stemning, så du, din familie og dine venner kan nyde godt af det gode vejr og hinandens selskab. Men hvor skal man starte henne? Læs med herunder og få et bud på dejlige ting, som du kan have ude på terrassen til de varme sommerafteners hyggelige stunder.

Havemøbler

Intet hyggeligt udemiljø uden nogle flotte havemøbler. Hvis du allerede har nogle havemøbler stående, men er ved at være træt af at kigge på dem, kan du let friske dem op med en god omgang maling, så de får et nyt og flot udseende. Hvis du er i tvivl om farven, kan du tage et kig indendørs og få inspiration fra møbler stående i stuen eller køkkenet, så du hermed sikrer den hjemlige stemning ude på terrassen. Ønsker du at investere i nogle nye havemøbler, kan du, hvis du ønsker en nem vedligeholdelse, vælge nogle pæne lavet af plast. Holder du på den anden side af mørke eller lyse træsorter, er havemøbler i træ altid skønne at kigge på og sidde i ude på en terrasse. I stedet for at anskaffe dig det klassiske havebord og havestole, kan du desuden kigge nærmere på et bord bænkesæt, som kan skabe en skøn picnic stemning. Kig for eksempel på denne side for inspiration.

Skønne tekstiler

For at gøre dine nye havestole endnu mere behagelige kan du gå på udkig efter nogle søde tæpper og matchende hynder for at skabe den hyggelige atmosfære. Tænk også her på, hvilke farver du har indendørs, og bring dem ud på terrassen for at videreføre den hjemlige stemning. Vær ikke bange for at vælge skrappe farver såsom orange eller rød, som med sikkerhed vil pynte i de ellers neutrale træ- eller mørke plasticstole.

Blomster i krukker

Masser af blomster ude på terrassen vil ligeledes vække masser af liv og bringe hyggen til tops. Der findes ikke noget skønnere end at kigge på krukker fyldt med smukke hortensiaer eller roser, når du skal slappe af ude på terrassen. I denne forbindelse kan du ligeledes vælge nogle farverige krukker, gerne i samme farve som dine valgte tekstiler, for at skabe et flot tema. Sørg for at vande krukkerne dagligt, så blomsterne kan pynte på terrassen hele sommeren.

Lamper

Når mørket falder på og stearinlysene sættes på sommerbordet, er det skønt at have et par flotte lamper, store eller små, til at give lidt ekstra lys på terrassen. Hermed kan du sagtens blive siddende på terrassen i mange timer om aftenen og spille kort med vennerne indtil de sene aftentimer. For at gøre terrassen ekstra hyggelig kan du for eksempel hænge en lyskæde op på husets mur. Lyskæden giver et behageligt lys og sikrer en dejlig stemning, som du vil værdsætte hver eneste aften i løbet af sommerperioden.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.