Spo1

For mange år siden var det ganske normalt at køre fra bilforhandler til bilforhandler, når man var på udkig efter en brugt bil, men den strategi er ikke længere så udbredt. I dag er det i hvert fald mindst lige så normalt at søge efter brugte biler på nettet.

Denne guide har til formål at gøre dig klogere på, hvordan du finder den helt rigtige bil til dig selv og din eventuelle familie. Lad os tage dig med på en rejse ind i bilernes verden.

Din drømmebil er kun få klik væk

Du har allerede taget et vigtigt skridt på vejen mod at finde din drømmebil ved at beslutte dig for, at du kun vil kigge på brugte biler. Det udelukker trods alt mange muligheder.

Det er nu tid til at gå videre til næste fase. I denne fase skal du finde en bilforhandler, som har specialiseret sig i salg af brugte biler. Fleggaard Auto, som er ejet af Fleggaard Holding A/S, er bestemt værd at fremhæve i den sammenhæng. Der er tale om en relativ ny bilforhandler, men du kan stole trygt på, at hverken ekspertisen eller servicen fejler noget. Fleggaard Auto har altid mange biler til salg, hvorfor det er en god idé at gøre brug af den integrerede søgefunktion, når man skal finde frem til de mest interessante biler. Du kan angive dine ønsker til følgende:

  • Biltype (personvogn eller varevogn)
  • Bilmærke
  • Betalingstype (kontant eller finansiering)
  • Pris (angiv evt. minimum og maksimum)

Foruden ovenstående kan du også angive, at din kommende bil skal have tilstrækkelig plads til at rumme en barnevogn, være egnet til ferieture, være egnet til bykørsel osv.

I den avancerede søgeformular kan du også angive ønsket karosseri, drivmiddel, årgang, antal døre og meget andet. Jo flere krav du stiller, desto færre biler bliver du præsenteret for. Du kan til gengæld være sikker på, at du kun bliver introduceret for biler efter din smag.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.