Der er gang i printeren for tiden, når vi hos NATURES Collection printer de mange ordresedler ud fra gårsdagens mange bestillinger på ægte lammeskind. Interessen for ægte lammeskind er steget markant de seneste år og det kan for alvor mærkes på det danske marked, som NATURES Collection er en del af. Ægte lammeskind er, med andre ord, blevet en populær vare blandt danskerne, som ønsker at dekorere deres hjem med et stykke af naturen.

Find et bredt udvalg af ægte lammeskind hos NATURES Collection

Hos NATURES Collection finder du et stort udvalg af ægte lammeskind i flere forskellige varianter, størrelser og farver. Men hvorfor er lammeskind pludselig blevet så populære? Svaret skal findes i et specifikt øget fokus, der er kommet blandt danskerne. Danskerne er nemlig blevet meget mere bevidste om bæredygtighed og ønsker at være miljøvenlige, når de gør et køb. Samtidig er der indenfor indretningsbranchen kommet et øget fokus på den minimalistiske, nordiske stil.

Et ægte lammeskind passer perfekt ind i dette udtryk, da et lammeskind i sig selv emmer af natur og naturens fantastiske egenskaber. Et lammeskind er nemlig ikke blot et stykke skind. Det er et stykke af naturen, der er modstandsdygtigt over for rigtig mange ting samtidig med at det har en usædvanlig god holdbarhed. Plejer man sit ægte lammeskind bare en enkelt gang om ugen ved en hurtig rystetur og gennembørstning, har man sit lammeskind i flere generationer.

Du bør se et lammeskind som en investering

Et ægte lammeskind er dermed ikke bare flot og bæredygtigt, det er også en god og sikker investering, der i sin lange levetid vil fortælle en unik historie om det får, skindet kommer fra. Et spørgsmål, der er nærmest umuligt at komme udenom, når man snakker om ægte lammeskind, er følgende:

Er det etisk korrekt at købe et ægte lammeskind, når dyret skal være dødt, for at man kan få fingrene i selve lammeskindet?

Det er et rigtig godt og vigtigt spørgsmål, som NATURES Collection ser en ære i at besvare igen og igen. Når du køber et ægte lammeskind hos NATURES Collection køber du ikke bare en vare. Et lammeskind hos NATURES Collection er nøje udvalgt af de rester, der er til overs fra kødindustrien. De store mængder af skind, der ellers skulle destrueres, opkøbes og sorteres, så kun de bedste lammeskind vælges ud til videresalg. Når disse lammeskind er fundet, bliver de garvet og behandlet, så man igen kan få den smukke natur frem i hvert skind. I denne proces tages der den nødvendige hensyn til det naturlige skind og der bruges ingen kemikalier. Med andre ord, et ægte lammeskind fra NATURES Collection er med til at mindske ressourcespildet i kødindustrien og selve klargøringen af skindet udsætter ikke miljøet på nogen måde. Dét er et bæredygtigt produkt i højeste kvalitet.

Med svaret på dette vigtige spørgsmål er der egentlig ikke nogen argumenter for ikke at investere i et ægte lammeskind. Og det giver os også svaret på, hvorfor mon salget af lammeskind er gået amok de seneste år i Danmark og resten af verden. Et ægte lammeskind er indiskutabelt en god investering og et bæredygtigt valg, der kan forvandle dit hjem på grund af den unikke natur, det bringer med sig. Besøg NATURES Collection’s webshop og køb dit helt eget lammeskind i dag og husk – alle lammeskind er unikke og fortæller deres helt egen historie.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.