Din boligindretning fortæller en masse om, hvem du er. Derfor er det også vigtigt, at du husker på dette, når du skal indrette din bolig. Ønsker du at fremstå stilren og med en vis sans for design, så bør det afspejle sig af dels din indretning og dels af de møbler og det interiør, du har i dit hjem.

Det kan dog være svært at finde frem til de ting, der afspejler en selv på bedst mulig vis. Derfor håber vi, at dette indlæg kan hjælpe dig med at skabe en rød tråd mellem din personlige stil og din boligindretning.

Overvej hvilket land dine møbler skal komme fra

De enkelte lande i verden har helt unikke måder at kreere møbler på. Derfor er det en god idé at overveje, hvilket land du ønsker, at dine møbler skal komme fra. Danske møbler er eksempelvis meget stilrene, hvor franske møbler i højere grad er fine og nærmest kongelige.

Danske møbler kan du med fordel købe online hos en dansk webshop; så skal du ikke bøvle med at skulle transportere dine nye møbler hjem. Derudover kan du klikke møblerne hjem direkte fra din stue.

Tænk over din personlige stil

En ting er boligindretningen, en anden ting er din personlige stil. To vidt forskellige ting, og så alligevel ikke. Det er nemlig disse to, som vi ønsker at skabe en rød tråd imellem.

Ønsker du at pifte din personlige stil op, så kan du overveje at kigge dig omkring efter nogle nye smykker. Smykker undervurderes ofte (fejlagtigt) af mange, men de er med til at sætte prikken over i’et i på dit outfit. Der findes et hav af smykkedesignere, der kan cementere prikken over i’et. Vi er blandt andet helt vilde med brands som Pernille Corydon og Jane Kønig.

Ønsker du at se eksempler på de smukke smykker fra Pernille Corydon, så anbefaler vi dig at udforske udvalget på nettet.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.