Kender du det at nogle gange kan man have en hel del småting, som man bruger relativ ofte, men som ikke har en plads i hjemmet. Derfor ender man tit og ofte med bare at flytte lidt rundt på dem og lægge dem der hvor der lige er plads nu her. Dette resulterer i at man ofte ikke kan finde disse småting eller at de bare ligger og roder. Men hvis du aktivt skaber en plads eller et hjem til dem, vil du meget nemmere kunne rydde op og finde det du skal bruge. Noget du nemt kan gøre ved hjælp af magneter.

Udnyt alle køleskabets muligheder

Køleskabet bliver flittigt brugt på den indvendige side, men der er også masser af plads at hente på den udvendige. Du kan udnytte denne plads ved at købe sig nogle magneter der har flere funktioner end blot at holde postkort og deslige oppe. Der findes for eksempel magneter som er udformet som en krog og dermed er ideelle til at være et hjem for ens nøgler. Det kan også være en magnet med klemmefunktion, så man nemt kan holde styr på kvitteringer eller andet papir der ikke lige skal blive væk. Ved at gøre brug af sådanne magneter kan du nemmere finde disse småting, når du skal bruge dem og du risikerer ikke at de forsvinder ned i en skuffe og aldrig ser dagens lys igen.

Skab plads i skufferne

Det er de færreste køkkener, som bare vælter sig i skuffer og masser af plads. Sjældent tager det mange måneder før de fleste skuffer er helt fyldt op og har du boet i dit hjem i flere år har du nok længe haft dette problem. Men er du heldig og har lidt uudnyttet væg ved dit køkkenbord, så kan du skabe noget mere plads ved at anskaffe dig en magnet til at hænge knive på. Gå på opdagelse i udvalget af magneter, som kan være med til at gøre dit hjem mere overskueligt og find en magnet her.

På den måde kan du få de fleste af dine knive op og ud af skuffen og så kan du lægge noget andet derned i stedet. Der er ingen grund til at bekymre sig over om det vil se rodet ud, for det kølige metal og de rene linjer som knive har er som regel æstetisk smukt i de fleste hjem. Så dem kan du roligt vise frem.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.