Første step på vejen mod et lykkeligt hussalg er at tage den svære beslutning. Skal du eller skal du ikke sælge dit elskede hjem? Det er bestemt ingen nem beslutning – især ikke hvis man har boet det samme sted i flere årtier. Af følgende grund er du nødt til at tænke dig godt om. Ejer du huset sammen med en kæreste eller ægtefælle, skal du naturligvis også tage vedkommende med på råd.

Er beslutningen om at sælge huset allerede taget? I så fald skal du fortsætte læsningen. Denne artikel er nemlig dedikeret til dig, som ønsker at sikre et vellykket salg uden uønskede overraskelser.

Få lavet en ejendomsvurdering

Hvor meget er din bolig værd? Det finder du lettest ud af ved at få lavet en professionel ejendomsvurdering – også kaldet en salgsvurdering. Denne vurdering skal naturligvis udarbejdes af en kompetent fagperson, i form af en ejendomsmægler. Det vil i den anledning være oplagt at vælge en lokal mægler, som har godt kendskab til området.

Skørping Mægleren er en af de nordjyske ejendomsmæglere, du kan hive fat i, hvis du ønsker en ejendomsvurdering. Besøg Skørping Mægleren her. Skørping Mægleren skiller sig ud fra mængden ved hverken at være afhængig af pengeinstitutter eller realkreditinstitutter. Mægleren har i øvrigt næsten 20 års erfaring.

Promovér din bolig via internettet

Uanset om du allierer dig med en ejendomsmægler eller ej, så bør du udnytte internettets muligheder for at promovere din bolig. Rigtig mange boligsøgende danskere kigger nemlig efter boliger på nettet, hvorfor din bolig naturligvis skal være at finde her.

Med en mægler ved din side vil du typisk nå bredt ud med din annoncering, idet mæglerne har mange forbindelser. Som regel har mæglerne også et stort køberkartotek, som de kan gennemgå for at finde potentielle købere til dit hus. Generelt er der mange gode grunde til at hyre en ejendomsmægler.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.