Spo1

Planlægger du at flytte i noget mindre, eller skal du ud at rejse i en længere periode?

I så fald kan du næsten ikke undvære et depotrum, hvor du kan opmagasinere dine møbler og andet udstyr, imens du er udenlands eller venter på at overtage din nye bolig.

I denne guide vil vi gøre dig klogere på, hvordan man finder et passende depotrum til ens værdier, og hvorfor det er en god idé at få opmagasineret sine ting hos et professionelt firma.

Opmagasinering er ikke bare opmagasinering

Googler du opmagasinering, så vil du erfare, at der er rigtig mange virksomheder, som tilbyder denne service. Det er langt hen ad vejen en fordel, at der er mange muligheder, idet den intense konkurrence er med til at presse priserne i bund. Dog skal man være opmærksom på, at ikke alle udbydere er lige pålidelige. De mindre pålidelige udbydere har typisk ikke helt styr på forsikringspapirerne, hvilket kan koste dyrt for dig, hvis dine ting bliver stjålet under et indbrud. Du kan nemlig ikke forvente, at dit forsikringsselskab går ind og dækker evt. tab, hvis du har fået opbevaret dine ting eksternt.

Depothuset.dk – opbevaring århus

Er det vigtigt for dig, at der er hundrede procent styr på tingene, så bør du lægge vejen forbi depothuset.dk, hvor du kan læse alt om, hvordan sikker opmagasinering fungerer i praksis. Her kan du også få vished om, hvad det koster at leje et depotrum i den by, du er bosat i.

Depothuset tilbyder blandt mange andre fordele videoovervågning, adgangskontrol og opvarmede faciliteter. Det er vel at bemærke fordele, som langt fra alle danske udbydere kan tilbyde, selvom man kan mene, at disse fordele burde være obligatoriske.

Undgå binding

Skal du kun have opmagasineret dine møbler og øvrige ting i en kort periode, så vil det selvsagt ikke være hensigtsmæssigt for dig at skrive under på en kontrakt med en lang bindingsperiode. Heldigvis findes der mange udbydere, som ikke opkræver skjulte gebyrer, oprettelsesgebyrer eller lange bindingsperioder, heriblandt depothuset.dk.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.