Drømmen om lavere varmeudgifter og et sundere indeklima er ikke nødvendigvis svær at gøre til virkelighed. Her på redaktionen har vi stiftet bekendtskab med en løsning, som opfylder begge disse ønsker. Ønsker du derfor at gøre noget godt for dig selv, dit velbefindende, din økonomi og dit hjem, så vil vi bede dig om at blive på siden lidt endnu. Du vil nemlig snart blive præsenteret for en glimrende løsning.

Investér i et professionelt ventilationsanlæg

Der findes en lang række måder, hvorpå man kan fjerne fugt fra luften. En mulighed er at åbne vinduer og døre. Denne løsning er dog ikke optimal, da varmen straks vil sive ud. Derfor er du nødt til at tænke i andre løsninger, hvis du ikke er villig til at øge dit varmeforbrug yderligere. At varme et hjem op er en dyr fornøjelse i forvejen.

Et fugtigt hjem er ingenlunde et sundt hjem. Der er nemlig en unødig risiko for, at der vil opstå skimmelsvamp, som kan have alvorlige konsekvenser. Af følgende grund mener vi bestemt, at det kan betale sig at investere i en effektiv og fremtidssikret løsning i form af et ventilationsanlæg. Boligventilation er et vidt begreb, hvorfor vi gerne vil komme lidt nærmere ind på, hvilket anlæg vi anbefaler til formålet. Ventilationsanlæg fra KlimaVenti er et sikkert valg, så hvorfor ikke tage kontakt til dem allerede i dag?

Andre gode tips til at spare på varmeregningen

Du er med al sandsynlighed landet på denne side, fordi du rigtig gerne vil spare penge på dit varmeforbrug. Er det korrekt antaget, så kan vi glæde dig med, at der venter dig en masse guldkorn. Vi beskæftiger en lang række eksperter på området, hvilket giver os mulighed for at guide dig til et lavere varmeforbrug. Foruden at investere i moderne boligventilation, så bør du følge nedenstående tips:

  1. Giv dine termostater et eftersyn fra tid til anden (gerne to gange om året)
  2. Undlad at tildække dine termostater
  3. Hold døre og vinduer lukket (ellers siver varmen ud)
  4. Få udskiftet dine utætte vinduer
  5. Skift evt. din nuværende varmekilde ud (hvis den er for dyr)

Hvad gør du for at spare på varmeregningen?

Mangler du flere gode tips, så kan du evt. alliere dig med en såkaldt varmerådgiver. En sådan rådgiver kan spare dig for mange tusinde kroner år efter år, hvorfor pengene til rådgivning er givet godt ud. Du skal dog som regel selv handle på de gode råd, du får med på vejen.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.