I dag er det populært som aldrig før at lave et smart hjem. Det gør nemlig hverdagen nemmere og mere sikker. Når det kommer til smart hjem, er smart belysning ofte det første, som mange starter med ved automatisering af hjemmet.

Men hvis du slet ikke ved noget om intelligent belysning, kan du i første omgang føle dig forvirret over, hvad du skal vælge og ikke vælge.

Der er mange forskellige produkter, du kan vælge imellem, når du skal i gang med at bygge dit smart hjem. At starte med smart belysning er altid en god idé. Det giver dig nemlig et hav af fordele.

5 vigtige fordele ved smart belysning

Der er mange fordele ved at installere intelligent belysning i din bolig. Disse fordele er:

  • Uovertruffen bekvemmelighed
  • Reduceret energiforbrug
  • Forbedret levetid for pærer
  • Giver en ekstra sikkerhed
  • En tilpasset stemningsbelysning

Du opnår altså flere fordele med smart belysning, som du ikke får med helt almindelig belysning. Derfor er det værd at overveje, hvis du gerne vil gøre dit hjem endnu smartere. Er du interesseret i smart belysning, kan du tage et kig på Philips Hue, der er en af de mest populære systemer.

Få intelligent belysning ind i dit hjem med Philips Hue

Med Philips Hue får du intelligent belysning ind i dit hjem, som du kan styre nemt og enkelt uanset, om du er derhjemme eller på farten. Du kan herved automatisere og tilpasse belysningen alt efter dine behov.

Philips Hue fungerer med hjælp fra et trådløst netværk. Betjeningen foregår via en app, lysdæmperkontakter, bevægelsessensorer eller andet.

Vælger du Philips Hue som din smart belysning, kan du gøre brug af dette system ved brug af enten en Philips hue bridge eller Bluetooth. Du vælger selv, om du ønsker den ene eller den anden mulighed. Fordelen ved en Hue Bridge er, at den er velegnet til dig, der ønsker et større system i din bolig. Herved får du en del flere muligheder, da du kan betjene helt op til 50 lyskilder.

Indret hele din bolig med smart belysning

Philips Hue giver dig mulighed for at indrette hele dit hjem med smarte og flotte lamper. Du kan derfor få intelligent belysning i alle rum i dit hjem, hvis du ønsker det. Eksempelvis kan du vælge en loftslampe, en pendel, gulvlamper, væglamper eller noget helt andet alt efter hvad du foretrækker.

Med hjælp fra disse typer af lamper kan du tilpasse belysningen i din bolig, så den passer til formålet. Optimal belysning er nemlig en essentiel del af indretningen af en moderne bolig.

Derudover kan du vælge at automatisere lyset, så du ikke selv skal tænde og slukke det. Det er en fordel, hvis du ikke er hjemme. Hvis du glemmer at slukke lyset efter du er taget afsted, kan du ydermere slukke det via din smartphone.

Dekorer dine udendørsarealer med praktisk udendørsbelysning

Selvom du måske ikke tror, at det er muligt, så kan du også installere smart belysning udenfor. Især udenfor kan du også få stor gavn af smart belysning.

Philips Hue har ligeledes fremstillet lamper, der er velegnet til udendørs brug. På den måde kan du automatisere hele dit hjem både indenfor og udenfor og give dine udendørsarealer et friskt pust.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.